"Na striptérky peníze budou," těší se Jiří Hucl

Hlasování o hráče 21. kola bylo velmi těsné. Nakonec se ale lhotská síla projevila a i když má většina spoluhráčů rozmačkaný touchpad, tak si dnes může přečíst, co na ně prozradil Jiří Hucl, mladý obránce Lhoty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Popište nám váš vítězný zápas ve Vejprnicích.
Utkání nezačalo dobře a od 10 minuty začalo silně pršet a inkasovali jsme branku, ale do prvního poločasu jsme stihli vyrovnat. Vejprnickej hráč navíc podruhé nesmyslně fauloval a šel ještě o minutu dřív do kabin, než my. Druhou půlku jsme zahodili asi pět šancí, v 80. minutě se poměr sil vyrovnal po naší červené kartě, ale naštěstí jsme přidali kýženou branku a neinkasovali.
Jak moc bylo těžké čelit vejprnické ofenzivě?
Bylo to těžké. Soupeř měl vepředu takově tři starší pány, kteří na tom byli výborně technicky a navíc o sobě bezvadně věděli. (smích)
Jak si užíváte vaše prozatímní páté místo?
Je to určitě příjemné. Nevím, jaké byly ambice před sezónou, přišel jsem až v zimě, ale pátý flek je na nováčka určitě dobré. A když budeme takhle končit sezónu, tak nikdo nebude moci říct vůbec nic.
Jaké to je tolikrát za sezónu vystřídat trenéra? Promítají se takové změny na týmu?
Tak jak jsem již říkal, jsem tu až od února. Nemyslím si, že se to nějak promítá. Stejně je to tak, že když si trenér nesedne s kabinou, tak jde pryč právě kouč. Je snazší vyměnit jednoho člověka než patnáct.
Kromě krajského přeboru válčíte také v poháru. Ve středu jste odehráli zápas s Nepomukem, ve kterém jste mimochodem i skóroval. Jak se vám v poháru zatím daří?
Jojo, skóroval. Po standardní situaci se mi balón schoval ve sluníčku a trefil mě do ramena, na takové branky mám čuch. Pohárem procházíme jako nůž máslem, chceme ho vyhrát a postoupit dál. Příští rok chceme hrát finále a zajistit si tak evropské poháry. (úsměv)
Koho tipujete na vítěze KP?
Já doufám, že se to do konce sezóny nějak nezblázní a nějakou náhodou nevyhrajeme my. Jezdit o víkendu ještě na výlety se mi nechce, takhle kolem komína mi to stačí.
Kudy jste za svou kariéru prošel?
Tak začínal jsem v Chebu, ale zásadními týmy byla plzeňská Viktorka, Baník Sokolov a Karlovy Vary.
Máte nějakého fotbalového idola?
Mým idolem je brazilský Ronaldo a hned potom Kuba Šroubek. Často ho sleduju na tréninku a to, co předvádí, je občas neuvěřitelné.
Koho považujete za největší talent ve vašem klubu?
Opět musím jmenovat Kubu Šroubka. Ten kluk má našlápnuto hodně daleko. K nedávné oslavě narozenin dostal vlastnoručně podepsanej diplom od pana Berbra a pana Pelty za nejhezčí gól 19. kola. Je fakt dobrej. (úsměv)
Jaké máte záliby mimo fotbal?
Když je špatné počasí, tak si rád přečtu nějakou literaturu. Když je pěkně, tak dávám na zahrádce pivo a rum.
Lhotě se daří i v naší anketě, na jaře jste už čtvrtým hráčem kola z vašeho týmu. Čím to?
Myslím, že určitě nejsem posledním hráčem. Máme velmi silnou základnu hlasujících a pokud se tam ještě někdo od nás dostane, tak může dopadnout jako my čtyři. Takže na striptérky snad bude. (úsměv)
Sledoval jste hlasování, ve kterém jste se přetahoval o vítězství s Milanem Ungrem z Rapidu?
Po očku jsem to sledoval a fandil jsem mu. Asi málo...
Sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Ano, sleduji. Pročítám si články, určitě to byl dobrý nápad něco takového udělat.
Chcete něco na závěr vzkázat do kabiny?
Asi jen pokladníkovi, že mám hodně kompromitující fotografie, tak ať si dobře rozmyslí, než mi napíše nějakou pokutu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 4. 2016 14:29
Vybornej rozhovor Huci... Takhle tě znám