Hattrick se v Krajském přeboru nedává každý den, je si vědom střelec tří branek v minulém kole Vít Bastl

Ne každý den zpovídáme autora hattricku. Tentokrát se nám to povedlo při rozhovoru s útočníkem Okříšek Vítem Bastlem! Kde s fotbalem začínal, co je to Huhtamaki a proč jsou Okříšky "jen" páté, když doma uhrály nejvíce bodů? Na to vše jsme se Víta ptali a on nám na skoro vše dokázal odpovědět :)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tentokrát zdravím Hráče 18. kola KP Vysočiny Víta Bastla, jenž střílí góly za SK Huhtamaki Okříšky. Gratuluji Vám k vítězství v naší anketě! V prvním kole vyhrál Váš spoluhráč Jaroslav Brabenec a pak Okříšky dlouho nebodovali. Potěšila Vás výhra?
Dobrý den, výhra v takové konkurenci dobrých fotbalistů určitě potěší. Touto cestou bych chtěl poděkovat všem ,kteří pro mě hlasovali.
Nominaci a následné vítězství jste si zajistil proti Sapeli Polná? Jaký to byl zápas, výsledek napovídá, že zápas měl hladký průběh?
Věděli jsme, že se hraje o důležité body a budeme potřebovat vyhrát. Z mého pohledu jsme měli zápas až na prvních 15 minut druhého poločasu pod kontrolou. Moc nám pomohlo, že jsme si vytvořili slibný náskok a ten až do konce udrželi.
Na demolici Polné jste se podílel hattrickem, kdy se Vám naposled poštěstilo vstřelit tři branky?
V loňské sezoně za béčko v okresním přeboru, ale to se nedá určitě srovnávat, v kraji se hattrick nedává každý den.
Zastavme se u názvu vašeho klubu. Ne že bychom tu dělali reklamu, ale název Huhtamaki kdekoho zaskočí. Dokážete nám vysvětlit, co stojí za tak krkolomným názvem :)?
Těď jste mě dostal :). Vím, že je to náš hlavní sponzor, ale co název znamená, netuším.
Pojďme k týmu – na jaře jste dvakrát doma vyhráli, dvakrát venku prohráli, aktuálně 5. místo a 28. bodů. Tak jaká panuje atmosféra v kabině?
Máme skvělou partu, hrajeme klidný střed tabulky, takže atmosféra v týmu je dobrá, ale určitě ještě chceme uhrát pár bodů a být co nejvýš.
Navážu částečně na minulou otázku. Víte, že vedete tabulku domácích utkání, kde jste neprohráli a z 27 možných bodů jich uhrály 23 – a naopak venku máte bilanci 1-2-6 a jste skoro nejhorší? Co za tím vězí..?
To je náš dlouhodobý problém.Bohužel nedokážeme předvádět tak dobré výkony jako doma a pokud to nezměníme, tak nemůžeme pomýšlet na lepší umístění ,na které věřím, že máme.
Teď k Vám osobně – na podzim jste dal, pokud se nemýlím 6 branek, na jaře jste si tři zápasy na gól počkal a teď hattrick. Jste s těmi dosavadními 9 trefami spokojen nebo Jste si dával vyšší cíle?
Na začátku sezony bych to bral, ale teď bych určitě chtěl ještě pár gólů přidat :)
Máte nějaký střelecký vzor mezi špičkovými útočníky a ke komu byste se stylem přirovnal?
Nemám nějaký vybráný vzor, ale líbí se mi hra Zlatana Ibrahimoviče.
Vždy se ptám na fotbalové začátky a nejinak tomu bude i dnes: řekněte nám prosím, kde jste fotbalově vyrostl a kdo Vás na zelené trávníky přivedl?
K fotbalu mě přivedl táta.Začal jsem ho hrát v šesti letech v Okříškách, ve starších žácích jsem si zkusil žákovskou ligu v Bopo Třebíč a od dorostu už jsem věrný jen našemu klubu.
Abychom se nebavili jen o fotbale: čím se zabýváte v pracovním životě a jak trávíte volný čas?
Pracuji jako elektromechanik ve firmě Alfa in a s přítelkyní bydlíme v Třebíči. Ve volném čase rád jezdím na kole ,chodím do kina, ale nejvíc času se snažím travit se svoji přítelkyní a devíti měsíčním synem.
Děkuji za rozhovor a ať to střílí i nadále..
Děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.