ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Tomáš Hink! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala, rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V sestavě kola s tebou bylo i mnoho dalších skvělých hráčů, dokázal bys říct, proč si myslíš, že zrovna ty si vyhrál s tak velkým rozdílem? Koho dalšího z tvého týmu bys nominoval za dobrý výkon proti Olympii.
Nominováni byli další hráči, ale vyhrál ten nejlepší podle diváků a fotbalových příznivců celkově z našeho týmu by si zasloužil nominaci taky Luboš Gebhart, jako jeden z nejstarších hráčů celé soutěže se i v takovém věku snaží, aby přispěl k výhře týmu. Jde příkladem mladým, na hřišti nechá duši.
Jak bys okomentoval vaše utkání proti Olympii?
Utkání bylo z naší strany doopravdy špatné, celou první půli jsme nedodrželi, co jsme si řekli. V kabině proběhl menší fén a druhou půli se to zlepšilo, ale nedotáhli jsme žádnou akci do konce, takže tři body zaslouženě zůstaly v Rakovníku.
V Expert tipu už si nám prozradil, že zítra věříš ve vaší výhru. Takže bude stát za to, navštívit Pavlíkov a podívat se na senzaci ve vašem provedení?
Přesně tak, nejenom že uvidíš výhru Pavlíkova, ale máš možnost si dát vynikající klobásu a pivo s hráčem kola, po zápase samozřejmě.
Jak už si sám zmínil, výhru máš zaslouženě po rozhodnutí fanoušků. Máš jich opravdu požehnaně a na jejich přání ti položím pár dotazů přímo od nich.
Na dotazy mých věrných fandů vždy rád odpovím.
Dobře, vybrala jsem dvě otázky. První: "Tome, je radost se na tebe dívat, když jsi na hřišti. Myslíš, že jsi dostal dar od boha nebo hraješ tak výborně díky tvrdé práci a přidáváš si po tréninku něco navíc?"
Je to dar od boha a je pravda, že v mládí jsem taky dost dřel, ale ne tak, abych se posunul výš. Teď si po tréninku extra nepřidávám, odjezdím to, mám z toho dobrý pocit a pak se to prodá na zápase.
Druhá otázka: "Dost se proslýchá o vaší životosprávě. Můžete nás zasvětit do vašeho běžného víkendu?"
No koupili jsme si s kamarády playstation 4 a celý víkend věnujeme hrám na této magické, černé krabičce. Prostě se chováme jak malí kluci.(smích) Je pravda ale, že když se vyhraje, tak pivem nikdo ze spoluhráčů nepohrdne.
Nepochybuji o tom, že se mezi fanoušky najde i fanynka. Mohl bys nám prozradit, zda u tebe mají slečny šanci nebo si zadaný?
Jsem singl a když teď předvádím tak skvělé výkony, myslím si, že fanynek přibude. Škoda že redaktorka, které dávám tuhle exkluzivitu, je zadaná.
Děkuji za lichotku Tome a za rozhovor. Doufám, že budeš předvádět ty skvělé výkony i nadále, aby ty fanynky opravdu přibývaly. Zítra přeji hodně štěstí a sejdeme se u stánku na tu klobásu.
Na tu klobásu a pivo přeci. Já ti děkuji a snad bude ta možnost se zase vidět a udělat rozhovor!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.