ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pane Nový gratuluji k oceněni za nejlepšího hráče a chci se zeptat jak si myslíte , ze ste hlavně týmu pomohl ? kdy jste byl největší oporou ?
zdravim,děkuju za gratulaci. V první řadě musim říct že jsem poprvé v životě nastoupil na místě předstopera v mistrovském zápase. Trošku jsem se toho bál,ale celej tým makal na výbornou takže to šlo samo. Nejvíc asi bojovností a důrazem,a snažím se ostatní hráče povzbuzovat a hecovat v každém zápase.
Proč si myslíte , ze jste dokázali vyzrát na Holoubkov ? A jak byste zdůvodnil , ze proti favoritům hrajete vždy lépe ?
Vždy když hrajeme proti silným soupeřům nemáme vlastně co ztratit,jdeme do zápasu jako outsider pouze překvapit s lehkou hlavou. A vždy se přizpůsobíme hře soupeře,když chtí hrát fotbal a ne nakopávanou hrajeme to taky,ale většinou jen proti těm A Holoubkov nás zklamal,hrozil jen ze standartních situací,hlavně z rohů ty mají dobře nacvičené a i jsme vlastně dostali gol z rohu. Jinak musím říct že na to že byly první a chtějí do 1.B třídy hráli špatně. My jsme je přehráli bojovností,důrazem a soustředěným výkonem všech hráčů,makali jsme jeden za druhýho,doslova jezdili po zadku jak se říká a čekali jsme na protiútoky..a vyšlo nám to.
Odvedli jste velmi dobrou práci to se musí nechat Měl jste radost v oceněni ?^
To ano. Tak lhal bych kdybych řek že ne,ale bereme to v týmu jako zpestření a hecování Zrovna teď když byl v sestavě i náš golman jsme se hecovali a předháněli kdo z nás to vyhraje. Asi mi to budou teď na treninku chvili předhazovat.
Je skvěle , ze si tak cenite našeho projektu dále mám otázku jestli mate nějaké fotbalové plány do budoucna s týmem či sólo ?
Určitě je to super projekt. Tak s týmem se nám poslední roky moc nedařilo,konečně hrajeme klidný střed tabulky a když budeme opakovat výsledky jako s Holoubkovem můžeme pomýšlet na nějaké pěkné 5. místo. A příští rok kdo ví? Sólo plány na ty už je asi pozdě...ligový klub si mě asi už nevšimne a hrát někde jinde už jsem pustil z hlavy,jsem na Břasých spokojen,partu máme dobrou a tu žízeň si vždycky
Změnil byste něco ve vašem týmu ?
Tak jednoznačně přístup lidí a chuť do tréninků...ta účast je slabota.Jinak zázemí máme super a myslim že to funguje.
Chtěl byste něco sdělit fanouškům vašeho týmu ?
Tak hlavně ať jsou nám věrn,dyť to hrajem hlavně pro zábavu,a té je někdy k vidění až až
Dobře, Budeme vám prát další velké úspěchy . děkujeme ze jste nám věnovali čas a pěkný den
Já děkuji a doufám že si budeme moct rozhovor brzo zopakovat

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.