Robert Markovič, hráč 17. kola: "Na penalty speciální recept nemám"

Čtenáři volili v 17. kole hlasování o nejlepšího hráče zcela jasně. Více než půlka hlasů, konkrétně 56 %, připadla Robertu Markovičovi z Velkého Beranova. Strážce beranovské svatyně o víkendu ukázal své kvality, když nejen zlikvidovanou penaltou pomohl spoluhráčům alespoň k remíze. Rozhovor s Robertem Markovičem čtěte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Roberte, vyhrál jste hlasování o hráče kola, když jste získal více než půlku hlasů. Kdo pro Vás hlasoval?
Nejvíce pro mě hlasovali určitě kluci z týmu a za to bych jim chtěl poděkovat.
Jak jste viděl z pohledu brankáře zápas v Jamném? Byla remíza zasloužená?
Věděli jsme, že zápas v Jamném nebude jednoduchý, a to se taky ukázalo.Soupeř nás důrazně napadal a hrál dobře vzadu. My v první půlce nehráli naší hru a bylo to na naší kvalitě znát.Moc šancí jsme neměli a ty, do kterých jsme se dostali, jsme bohužel neproměnili.Druhá půle byla rapidně lepší, šli jsme do vedení,mohli jsme další gól přidat, což se nestalo.Škoda toho gólu v závěru, tohle se nám nemůže stávat, dostat gól z centru z půlky.Nakonec asi remíza zasloužená.
Co inkriminovaná penaltová situace? Máte nějaký speciální recept na chytání penalt?
Soupeř se podíval napravo ode mě a řekl jsem si,že to zkusím a snad to vyjde a naštěstí vyšlo.Recept žádný nemám, je to buď a nebo, jediné, co je, tak že se snažím zůstat co nejdéle stát a tím soupeře znervóznit.
Jak jste Vy osobně spokojen s dosavadním průběhem sezóny?
Co se týče dosavadního průběhu, tak jsem velice spokojen.V týmu panuje super atmosféra a zatím nám vše vychází. Musíme však zůstat nohama na zemi a jít zápas od zápasu.
Následující kolo vás čeká zápas se sousedem z Luk nad Jihlavou? Jaký zápas očekáváte?
Je to jeden ze slabších soupeřů, ale tím je nijak nepodceňuji. Každý zápas je jiný, ale věřím v hladký průběh. Věřím,že si ho užijeme a připíšeme si další 3 body do tabulky.
Co Vás bude výhra v naší anketě stát do klubové kasy?
To vím naprosto přesně a jistě. Náš nově zvolený pokladník Ríša Ganzwohl mě obeznámil s tím, že to mám za likérek (smích).
Sledujete náš web fotbalunas.cz? Co na něj říkáte a co byste případně zlepšil?
Sleduji a je to fajn. Mohu jen doporučit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.