ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Divize E, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Lukáš Chlebek, 1. BFK Frýdlant n/O

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste hráče kola za zápas, který se jen tak často nevidí. Jaké to bylo z vašeho pohledu?
Zápas byl pro diváky velice záživný, spousta šancí, soubojů i povedených akcí s velice vyhroceným závěrem. My jsme bohužel závěr nezvládli, ale věřím, že si vezmeme ponaučení a tohle už se nám nestane. Máte pravdu s tím, že takový zápas se jen tak nevidí. Domácí byli od začátku podráždění (realizační tým), že rozhodčí píská spravedlivě a nepomáhá domácím. Celý zápas, každou minutu, komentovali, snažili se nás vyhecovat a proto závěr dopadl, tak jak dopadl. Nic podobného jsem nezažil a doufám, že už nikdy nezažiju.
Jaká byla atmosféra při cestě z Benešova?
Cesty domů v autobuse jsem se bohužel nezúčastnil, ale kluci si to v autobuse vyříkali . S některýma jsem se pak viděl večer a rozebrali jsme to a snažili jsme se vypíchnout to pozitivní co v zápase bylo, protože se nám zatím na jaře nedaří. Nerad bych se vymlouval, ale celou přípravu jsme kvůli zranění trénovali v 10-ti lidech a to se chtě, nechtě projeví.
Ten zápas už je pryč. Teď k vám přijede Vsetín, tak jak na něj?
Doma se Vsetínem nám nezbývá, než všechno špatné hodit za hlavu a nechat na hřišti všechno . Myslím, že u nás hrají velice kvalitní fotbalisté a ti v neděli potvrdí své kvality . Frýdlant si určitě zaslouží více než hrát o záchranu.
Kdysi dávno :-) jsem proti Frýdlantu také hrával a vždy se mi líbila atmosféra u vás. Diváci super a hodně, je to tak pořád?
Ve Frýdlantě panuje celkově taková rodinná atmosféra, od vedení přes hráče, to znamená, že nás všechny mrzí, že jsme našim skvělým fanouškům příliš radosti na jaře ještě nepředvedli . Proto doufám, že v neděli jich přijde opět hodně a my jim na oplátku předvedeme to nejlepší, co v nás je. Veliký dík patří hlavně těm fanouškům, kteří s námi jezdí i na venkovní zápasy a vytváří nám skvělou atmosféru i tam.
A teď něco o Vás. Kde jste začínal a kterými kluby jste prošel?
Já jsem začínal ve Frýdku-Místku, kde mě trénoval 10 let můj otec . Potom jsem přestoupil do Sigmy Olomouc, kde jsem hrál skoro 10 let. Kvůli častým zraněním a problémy s koleny jsem se rozhodl ukončit fotbalovou kariéru. Po dvou letech, kdy jsem nehrál, mě přemluvili kluci z Frýdlantu, ať to jdu zkusit, zahrát si už jenom tak, pro radost. Jsem velice rád, že mě na podzim přemluvili a já začal, protože tam máme skvělou partu a trávíme spolu spoustu času i mimo fotbal.
Máte nějaký oblíbený klub (hráče)?
Můj oblíbený klub je Real Madrid . Hráč Zlatan Ibrahimovič.
Co nejraději děláte když zrovna nehrajete fotbal?
Mám jeden velký koníček a to je poker . S přítelkyní, když máme čas, si rádi zajedeme na různé turnaje.
Gratuluji k výhře a přeji hodně štěstí..
Děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.