ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz!  Sniper Milan Gojkovič z K.Varů B, který dal v posledním utkání 4 góly. 

Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídá a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy jste začal Milane s fotbalem, kdo vás k tomu přivedl. Kolik vám bylo zhruba let, když jste začel hrát aktivně.
S fotbalem jsem začal asi v 6-7 letech za domem, kde jsem začínal hrát se svým spoluhráčem Michalem Holcmanem. Pro fotbal jsem se rozhodl se svým bratrem. Takže takové normální klukovské začátky.
Za jaký oddíl jste prvně hrál , co vaše zážitky ze začátku "kariéry".
Můj první oddíl byly Karlovy Vary, kde hraju i nyní. Zážitku je spoustu, ale asi ty největší jsou zápasy proti ligovým týmům, kde jsem nasbíral hodně zkušeností.
Milane , máte nějaký vzor ve fotbale a komu fandíte u nás, popř. v zahraničí.
Můj velký vzor je Cristiano Ronaldo, u nás fandím Spartě Praha a v zahraničí je to jednoznačně Real Madrid.
V Součastné době hrajete za K. Vary, jak to děláte že jste velmi dobrý střelec vašeho týmu, co na to kluci z mužstva , co vaše okolí. Nedělají si z vás legraci a kolik vás to stojí.
Za Vary hraju od 7 let, mezitím jsem hrál i za jiné týmy. Myslím, že má výhoda je ve vyběru místa a v kvalitním držení míče a určitě i ve zkušenostech z předchozích klubů. Kluci z mužstva se spoléhají na mé zkušenosti z vyšších soutěží a právě ve střílení gólu, rovněž také spoustu šancí připravím. Srandu si ze mě nedělají. V týmu na to už máme v mužstvu jiné oběti. V hospodě mě to nestojí nic, jelikož tam nechodim.
Jakou máte partu ve Varech, jaké jsou vztahy mezi vámi a trenérem.
Parta je skvělá, jsme mladý kolektiv. Někdy to taky skřípe, tak si to vždy vyříkáme jako chlapi a pak je zase vše OK . Dle mého názoru dobrý tým dělají i dobré vztahy mimo hřiště. S trenérem jsme za jedno, hodně dává i na moje rady.
Jste jedni z lídrů na postup do vyšší soutěže, myslíte si, že to dokážete. Jako hráč to chcete dotáhnou v budoucnosti do jaké soutěže , máte nějaké vyšší cíle?
Myslím, že by jsme si postup neměli nechat utéct, máme určitě kluky na to, aby jsme hráli vyšší soutěž. Cíle jsou vždy nejvyšší, ale myslím, že teď mě bude stačit hlavně vyhrávat a postupovat výš. Kdyz nějaká nabídka přijde určitě se ji chytnu .
Kdo ze soupeřů z vaší tabulky je provás největší výzva a nejtěžští protivník .
Tak nejtěžší soupeř bude určite Baník Pila, která je o bod před námi. Myslím si, že Pila má dobrý tým. Hrát proti tomuto týmu bude dost zajímavé, už se těším.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.