"Mateřský klub se horko, těžko opouští", říká Adam Bureš.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Adam Bureš!
Kromě fotbalu tráví dost času u počítače, ale i u jiných sportů jako je florbal, nohejbal a cyklistika. Přítelkyně Adama zvládá jeho časovou vytíženost, i když je přes týden na intru a o víkendy má zápasy, tak ho ve fotbale podporuje. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys okomentoval vaše utkání s Kolešovicemi, kde jste suverénně zvítězili?
V pátek na tréninku nám trenér udělil jasné instrukce, které máme splnit a myslím, že jsme je splnili dobře. Pokoušeli jsme se hrát, co jsme chtěli my a vyšlo to, cenné body jsme získali.
Tvá nominace jako hráče utkání byla celkem jasná, koho bys ještě z utkání vyzdvihl?
Nechci nikoho převyšovat před ostatními, někdo by si to mohl vzít osobně, že jsem ho nezmínil a to bych nerad. Všichni jsme se snažili, ať už dát góly a vyhrát nebo dorovnat utkání, i ze strany Kolešovic. Takže nebudu nijak hodnotit.
Jsi jeden z nejmladších hráčů v týmu, vnímáš to spíše pozitivně nebo negativně?
Spíše pozitivně, je to výzva pro mě hrát zase něco jiného než dorostenecký fotbal, i když hraji už delší dobu.
Tomáš Hink se zmiňoval v rozhovoru při zimní přípravě, že se hodláte udržet, jak to vidíš ty?
Doufám a věřím, že to zvládneme a udržíme se.
Teď jedete do Rakovníka sehrát utkání proti Olympii, jak předpokládáš, že to dopadne?
No, je to tým ze špice tabulky, takže většina bude předpokládat jasný výsledek, ale budeme bojovat a pokusíme se uhrát solidní výkon.
Zaslechla jsem, že vás při přípravě trénoval Jiří Kučera, přinesl vám něco, co vám pomůže nahrát v jarní části výrazně lepší bodový výsledek?
Ano, to je pravda. Pomůže, určitě. Zimní přípravu věnoval převážně kondici - spousta běhání, posilování. Nyní už jenom minimalizování chyb, které jsme často dělali na podzim. Hlavně v obraně, ale i nějaké poziční a útočné taktiky. Jinak nás pan Kučera stále trénuje, i když nebyl na zápase proti Janovu ani Kolešovicím, protože musel jít pískat jiné utkání, je to také ještě rozhodčí.
Máš ambice postupovat někam výš nebo je pro tebe II. třída adekvátní?
No… asi ne, ale když jsem hrál v dorostu první rok, tak jsem měl nabídku na střídavý start do Roztok, právě hraje I.A třídu, kterou jsem přijmul a hrával jsem tam dlouhou dobu.
Proč si se rozhodl pro Pavlíkov?
V Pavlíkově jsem začínal s fotbalem, po té jsem byl v SK Rakovník v přípravce, protože se to v Pavlíkově zrušilo. Začátkem žáků si mě zpět Pavlíkov stáhnul a později jsem opět dostal nabídku do Rakovníka na střídavý start od p. Pavlíčka, který nyní trénuje ve Spartě Lužná. Začátkem dorostu jsem střídavý start v Rakovníku zrušil, rok jsem hrál pouze za Pavlíkov a pak přišly TJ roztoky.
V blízké budoucnosti chceš tedy setrvat v Pavlíkově?
Ani v blízké a snad ani ve vzdálené budoucnosti nemám v plánu nikam jít, přece je to můj mateřský klub a ten se horko, těžko opouští.
Děkuji za čas a přeji hodně štěstí do dalších kol.
Já též děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.