Přispívat do kasy? Za ten pocit být hráčem kola to určitě stojí, říká Ondřej Nýber

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal ostrovský záložník Ondřej Nýber. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji, vy jste vyhrál hlasování kola již potřetí. Jednou za “B” tým, dvakrát za “áčko”. Evidentně jste tedy nepostradatelnou součástí ostrovského kádru. Co na to říkají Vaši spoluhráči, trenéři?
Myslím, že už jsem za ten půl rok v týmu brán jinak než jako dorostenec, který přišel jen na středeční trénink s „A“ týmem. Spoluhráči si z toho dělají spíše srandu a trenér se radši nijak nevyjadřoval :D
Dvakrát jste už musel přispívat do týmové kasy, čeká Vás to potřetí. Vyplatí se to vůbec být Hráčem kola?
Pro ten pocit určitě stojí za to být potřetí hráčem kola.
Nedostal jste nabídku z jiného týmu anebo neláká Vás okusit jiné prostředí?
Možnost byla, ale s Ostrovem bych si chtěl dojít pro titul.
Zima je za námi. Jak probíhala zimní přestávka u ostrovského celku?
Příprava byla dlouhá a náročná. Jsem rád, že je konečně za námi.
Ostrov je na špici tabulky, předpokládám, že cíle pro sezonu jsou ty nejvyšší, tedy postup…
Tak to určitě jsou. Celý tým pro to dělá maximum.
Pojďme k prvnímu zápasu jarní části. Přivítali jste silné Nové Sedlo, utkání to nebylo jednoduché, ale nakonec jste přeci jen zvítězili. Jak byste zhodnotil první kolo po dlouhé pauze?
Už před utkáním jsme věděli, že to nebude lehký zápas a to se taky potvrdilo, když jsme po první půli prohrávali 0:1. Naštěstí jsme nakonec zápas zvládli a došli si pro tři body.
Věděli jste před zápasem, že Nové Sedlo dokázalo porazit Ostrov naposledy na podzim 2012, tedy před necelými čtyřmi roky?
Před zápasem jsem to nevěděl, dozvěděl jsem se to až po zápase.
Vstřelil jste v tomto utkání jednu branku, jak byste ji popsal ze svého pohledu?
Přišel centr z druhé strany na Matouška, který prodloužil hlavou na mě, tím mě dostal do dobré pozice, zpracoval jsem si to a přehodil vybíhajícího gólmana.
Co je potřeba zlepšit anebo čeho se držet, aby byl Ostrov i nadále tak silný, jaký zatím v dosavadním průběhu sezony byl a je?
Zlepšit určitě potřebujeme střelbu, protože z týmu dávají góly pouze čtyři hráči :-)) Ale jinak si myslím, že nemáme větší nedostatky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.