ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Divize E, 2015-2016

Vojtěch Šustr, FK KRNOV

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola s celkovým ziskem 42% hlasů, velká gratulace! Co na říkáte?
Děkuji, samozřejmě jsem rád, že se lidem můj výkon líbil.
Líbí se Vám propagace nižších soutěží na našem portálu?
Určitě je dobře, že se propagují i nižší fotbalové soutěže. Dělá to reklamu celému fotbalu v Česku.
Jak a kde jste s fotbalem začínal a kdo Vás k fotbalu přivedl?
K fotbalu mě přivedli oba rodiče. Tehdy když mi bylo asi 5 let, mě přivedli na nábor, který se konal ve Vítkovicich. Chytlo mě to a už jsem u toho zůstal celý život.
Jakými kluby jste prošel za svou fotbalovou kariéru?
Jak už jsem říkal, začínal jsem ve Vítkovicích, v mladších žácích jsem přestoupil do Baníku Ostrava. Minulou sezónu jsem si vyzkoušel fotbal v Rakousku a od nové sezóny jsem tady v Krnově.
Jaké jsou vaše další aktivity kromě fotbalu?
Další sporty jako například tenis, squash, cyklistika a další. Dále taky trénuji 11leté kluky v Baníku Ostrava a musím říct, že mě to chytlo. Je radost se dívat, jak jsou pro to kluci zapálení a každým dnem jsou šikovnější, jediné co mě na tom mrzí, jsou ambiciózní rodiče (a že jich je) , kteří ve svých dětech vidí nového Ronalda či Messiho a neuvědomují si, že takhle jim tu radost z fotbalu berou.
Máte nějaký zajímavý zážitek s fotbalu?
Největším zážitkem pro mě bylo všech 30 mládežnických reprezentačních startů. Myslím, že není nic lepšího ve sportu, než mít na sobě dres české reprezentace a slyšet hrát národní hymnu. Pokaždé, když jsem dostal pozvánku na reprezentační sraz, tak to pro mě bylo takové ocenění, za tu snahu ve fotbale něco dokázat. Tímto bych chtěl ještě poděkovat trenérům p. Janu Baránkovi a p. Jaroslavu Hřebíkovi, protože právě tihle dva mi dali úplně nejvíc a doba kdy mě oba vedli byla tou nejkrásnější a vždy na ni budu rád vzpomínat. Myslím, že to jsou fakt lidé na svých místech.
Jak jste viděl váš zápas Krnov - Vsetín?
Bylo to bojovné utkání na strašně malém hřišti. Autová čára byla snad metr od šestnácky. Měli jsme více šancí a takticky jsme to utkání zvládli. Akorát je škoda, že jsme žádnou šanci neproměnili. Ale i tak jsme rádi za bod z venku. Teďka nás čeká doma Frýdlant, tak doufám, že navážeme na výkon ze Vsetína a k tomu přidáme i nějaký ten gól.
Co říkáte na překvapení 18. kola Velké Karlovice - Petřkovice 3:0?
Určitě to je pro některé velké překvapení. Pro mě to zas až takové překvapení není, samozřejmě jsem to nečekal, ale divize je strašně vyrovnaná soutěž a může v ní porazit každý každého.
Máte nějaký fotbalový vzor, oblíbený klub?
Nějaký stálý vzor nebo oblíbený klub nemám. Poslední roky se mi líbí Borussia Dortmund.
Jaká je vaše fotbalová přednost a naopak?
To se musíte zeptat asi někoho jiného , nerad bych hodotil sám sebe.
Na závěr nejtěžší otázka.., jak se Vám líbila zimní příprava? :-)
Není nic příjemného 3 měsíce trénovat a nehrát pořádný mistrovský zápas. Nicméně to k fotbalu patří a za těch 20 let si na to člověk zvykne, že už mu to ani nepřijde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.