Rozhovor s hráčem 17. kola Karlem Rochlem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Karel Rochl z Hvozdnic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Znáte náš web www.fotbalunas.cz?
Ano znám a myslím si, že je to pro ty, kteří sledují nižší soutěže zajímavý projekt.
Jste překvapen, že jste se stal hráčem kola?
My jsme měli takový souboj v kabině s Lukášem Mrázem a okolí mě trošku podrželo, takže jsem porazil takového kanonýra, Lukáše Mráze.
Všichni tři nejlepší hráči kola jste byly z vašeho týmu. Čím to je?
My to sledujeme v šatně a bavíme se tím. Je to zajímavé, naplní se nám kasa ve fotbale a je to zajímavý projekt, jak jsem už říkal.
Jak byste zhodnotil poslední odehrané utkání, ve kterém jste zvítězili 4:3 nad Nespeky?
Moc se nám nedařilo. Věděli jsme, že to bude v Nespekách těžké utkání, ale nakonec jsme to ubojovali. Moc se nám teď herně nedaří, ale alespoň že vyhráváme.
Co říkáte na to, že je váš tým stále na druhém místě v tabulce?
Tak my většinou hrajeme v této sestavě už pár let. Dříve jsme byli mladí kluci a hráli jsme o sestup. Vždycky to doplníme jedním hráčem každou sezónu a konečně jsme se ustálili a získali nějaké zkušenosti a konečně budeme hrát trošku výš.
Jste spokojen, že jste součástí týmu SK Hvozdnice?
Určitě! Je tu super parta a kamarádi a to k fotbalu na těchto nižších úrovních patří.
V čem vidíte sílu vašeho mužstva?
Tak určitě je síla v tom, že máme Lukáše Třešňáka a Lukáše Mráze, kteří nás táhnou. Zbytek jsme mladí kluci a oni nás táhnou a to je základ.
Jaké byly vaše fotbalové začátky?
Já jsem byl až do mužů gólmanem. Chytal jsem ve Spartě Krč, pak jsem šel chytat do Braníka a pak jsem chytal dorosteneckou ligu v Motorletu a potom jsem právě přešel do Hvozdnice a tady jsem začal hrát v poli.
Proč jste nepokračoval dál jako gólman?
Protože jsem bohužel hrozně malý. (smích) Mám přibližně 170 centimetrů a bohužel ta výška mi nepomohla k tomu abych se stal nějakým vrcholovým brankářem.
Jaký byl váš největší fotbalový úspěch?
Největší úspěch byl určitě, když jsem chytal v žácích za výběr Prahy a pak, když jsem přestoupil do ligového dorostu v Motorletu.
Máte v profesionálním fotbale nějakého oblíbeného hráče?
Teď už to nějak nevnímám. Teď už je mi to jedno. Ale určitě Cristiano Ronaldo, Messi a takové ty nejlepší hráče, jako má každý, ale je mi to jinak jedno v této chvíli už. Dříve jsem to řešil, ale teď už ne.
A nějaký fotbalový tým?
Tak odmala jsem byl sparťanem a jsem pořád sparťanem. Ale teď už to taky moc neřeším. Rád se podívám na dobrý fotbal a už to neřeším a hlavně že se podívám v klidu na fotbal.
Provozoval jste někdy nějaký jiný sport, než fotbal?
Neprovozoval, ale byl jsem na sportovní škole, takže jsme tam hráli všelijaké sporty, jako basketbal a tak a všechno jsem zvládal.
Máte nějaké koníčky mimo fotbal?
Tak určitě posezení s přáteli a rád chodím s klukama třeba na hokej, volejbal, nebo do posilovny.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.