Jak to udělal, že je nejlepší ?

Rozhovor s nejlepším hráčem podzimu je tady. Co se děje na hřišti i mimo něj. Co vše se musí dělat aby byl někdo nejlepší. Vše v rozhovoru s Romanem Vonšovským.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste si (vy)užil pauzu ? Připravoval jste se nějak na druhou sezónu?
Pauzu jsem spíše využil k odreagování od fotbalu. Přes zimní přestávku se každoročně věnuji halovým sportům, jako je nohejbal, stolní tenis apod.
Máte nějaké fotbalové novoroční předsevzetí?
Novoroční předsevzetí si nikdy žádné nedávám, natož fotbalové. Snad jen vždy dohrát ve zdraví a bez zranění.
Jak byste shrnul první část sezóny?
Podzim se nám vyvedl nad moje očekávání. V týmu se vedle starších mazáků objevily nové tváře a příjemně mě překvapilo, jak to klapalo.
Co si slibujete od druhé části sezóny? Jaké dáváte šance svému týmu?
Pokud se nám podaří tým udržet pohromadě, a já doufám, že ano, tak určitě bojovat o čelo soutěže.
Zapojil jste se také do hlasování. Jestli ano, měl jste nějakého favorita?
Do hlasování jsem se zapojil několikrát. Sice ne v naší sestavě, ale hlasoval jsem např. v karlovarské I.A tř. pro svého kamaráda a bývalého spoluhráče Petra Tichého.
Čím si vysvětlujete vaši výhru ?
Asi tím, že se do hlasování zapojila rodina, jelikož si to vzala na starosti moje 12- letá dcera. A doufám, že mi nějaký hlas dali i spoluhráči nebo kamarádi.
Byl jste ze své výhry překvapen ?
Určitě ano, ale na druhou stranu jsme průběh hlasování sledoval, takže na konci už to takové překvapení nebylo.
Za jaký typ hráče se považujete? Jaké jsou vaše přednosti?
Nikdy jsme nebyl technický typ fotbalisty. Celé roky jsem využíval fyzických předností a rychlosti, která mi už bohužel lety ubývá.
Řadíte tento úspěch ke svým největším (fotbalovým) ?
Je to sice dobrý pocit, ale určitě to neřadím mezi největší fotbalové úspěchy. Za svůj největší fotbalový úspěch považuji dva po sobě postupující roky z okresního přeboru až do I.A třídy. Jsem strašně rád, že jsem u toho mohl být. Sice mě to potkalo až ve vyšším věku, ale právě proto si toho tak vážím.
Co je pro vás v týmu nejdůležitější? Jak se vám v hraje v týmu FK SMB Bochov ?
V týmu je nejdůležitější parta, pokud to neklape mezi klukama mimo hřiště, je to strašně znát i při zápase. V Bochově hraji už od žáčků a jsem tady velice spokojen. Jenom dvakrát v kariéře jsem si odskočil vždy jen na chvíli na hostování, což byla perfektní zkušenost, ale vždy jsem se zpátky do Bochova rád vrátil. Myslím, že už to tu doklepu do fotbalového důchodu.
Dokážete si představit, že byste hrál jiný sport než fotbal?
Dneska už ano. Začínám se aktivně věnovat stolnímu tenisu, občas si zahraji tenis, baví mě i nohejbal. Dřív jsem si ale život bez fotbalu představit nedokázal a myslím, že kdybych se vrátil do dětských let, můj výběr by dopadl úplně stejně. Dneska už se spíš věnuji fotbalovému růstu mého 7-letého syna než tomu svému a jsem moc rád, že ho to baví. Doufám, že u fotbalu vydrží a já mu budu moct chodit fandit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.