Je dobré vědět, že i v amatérských soutěžích se dají vyhrát hodnotné ceny a je o tyto soutěže zájem, říká vítěz ankety Hráč podzimu KP Vysočiny Jiří Pikl

Jiří Pikl podával po celý podzim dobré výkony a svůj Humpolec, kterému se výsledkově úvod příliš nepovedl, pomáhal postupně vytáhnout do vyšších pater. 6x se stal hráčem zápasu a několikrát se dostal i do sestavy kola, ale vítězství v této anketě si schoval až do závěrečného hlasování o Hráče podzimu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji k titulu Hráč podzimu KP Vysočiny. Berete to jako uznání Vašich podzimních výkonů?
Děkuji. Je příjemné být oceněný za odvedenou práci za celý podzim, ale je to zásluhou všech hlasujících a tímto bych jim chtěl poděkovat, že mi posílali hlasy.
Celý podzim vládli této anketě hráči Bíteše, překvapilo Vás Vaše vítězství v následném celkovém hlasování?
Samozřejmě jsem sledoval, jak nás všechny ostatní ,,drtí“ hráči V. Bíteše. Tím spíš jsem rád, že jsem vyhrál právě celkové hlasování.
Když jsme zmínili hráče Bíteše, tak bych se rád ohlédl za posledním podzimním zápasem: hostili jste v předehrávce jara neporaženou Bíteš. V případě vítězství byste přezimovali třetí, s přijatelnou ztrátou šesti bodů na vedoucí duo, ale nepodařilo se a po prohře 1:3 je ztráta naopak dvojnásobná. Jak na tento důležitý duel s odstupem vzpomínáte?
Před zápasem jsme byli všichni přesvědčeni, že Bíteš jako první v sezóně připravíme o neporazitelnost. Bohužel se tak nestalo a my teď máme obrovskou ztrátu, kterou již nebude lehké stáhnout, ale nic není nemožné a my se o postup ještě porveme :)
Pojďme se ohlédnout za podzimem celkově: nejdříve se zastavme u Vás a Vašeho týmu, jak byste to ohodnotil?
Jak jste již zhodnotil sám na začátku. Začátek nebyl podle našich představ, ale pak jsme se začali herně i výsledkově zvedat. Škoda té jarní předehrávky. Bíteš byla rozjetá a byla v herní pohodě. Věřím, že kdybychom s nimi hráli nyní, odvíjela by se hra úplně jinak.
A co soudíte o podzimní části KP celkově? Kdo nebo co Vás překvapilo, ať již mile či nemile :)?
Myslím si, že nejsem sám, koho překvapili výsledky V. Bíteše. Ale tak už to ve fotbale bývá. Když se Vám daří, tak vám tam spadne snad cokoliv a na takové vlně jela právě Bíteš. Nemyslím si, že jim to vydrží i pro jarní část sezóny.
Jak vypadala Vaše zimní přestávka? Čemu jste zvýšenou míru volného času věnoval ?
Především odpočinku a manželce ;-) Na hory se chystáme až nyní. Tak snad bude ještě sníh : )
Volno je ale již minulostí, že? Jak probíhá zimní příprava v Humpolci?
Jako každá zimní příprava je dlouhá a náročná, ale i tato příprava pomalu končí a my už se všichni těšíme na začátek soutěže. Výsledky v přípravě jsou zatím dobré, doufejme, že se nám bude dařit i v mistrovských zápasech.
Jaká jsou v týmu očekávání před jarní fází KP? Předpokládám, že se o postup ještě zkusíte poprat..
Samozřejmě. S ničím jiným ani nepočítáme, i když víme, že nás nečeká nic lehkého a musíme doufat v zaváhání soupeřů a sami být 100%.
Je vedoucí Bíteš podle Vás favoritem pro jaro, nebo spíš očekáváte, že nasazenou laťku neudrží a vystřídá ji např. Jemnicko?
Již jsem o tom mluvil. Nemyslím si, že Bíteš udrží takové tempo. Když už mluvíte o Jemnicku, tak právě toto mužstvo favorizuji. Myslím si, že se před Bíteš dostane a pro mne to je největší adept na postup.
Vraťme se na závěr ještě k naší anketě, potažmo našim stránkám. Jak se Vám líbí náš web? A co říkáte např. tomu, že se hráči podzimu mohli při troše štěstí(bohužel Vy jste ho neměl) těšit na věcné ceny nebo se dokonce podívat i na Euro – vnímáte to jako ocenění nižších soutěží a jejich aktérů? Většina médií se věnuje jen nejvyšším tuzemským soutěžím..
Vaše stránky sleduji a moc se mi líbí. Věcné ceny a výlet na EURO bylo určitě velkým lákadlem. Chtěl bych poblahopřát vítězi, neboť vyhrál s velkým náskokem a výhru si zaslouží.Je dobré vědět, že i v nižších soutěžích se dají vyhrát hezké ceny a že je o tyto soutěže takový zájem.
Děkuji za rozhovor a přeji vydařený vstup do jarních fotbalových bojů!
Děkuji :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.