Nejlepší hráč podzimu - Richard Ganzwohl

Vítězem hlasování o nejlepšího hráče ppodzimu se stal Richard Ganzwohl z Velkého Beranova, jemuž fanoušci a čtenáři poslali 60 % hlasů. Richarda Ganzwohla jsme požádali o rozhovor a jeho odpovědi si můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Richarde, v anketě o hráče podzimu jste suverénně zvítězil se ziskem 60 % hlasů. Od koho jste dostal nejvíce hlasů?
Určitě to byla moje přítelkyně, která mě ve všem velmi podporuje a dodává mi energii. Samozřejmě nesmím zapomenout na spoluhráče z klubu a funkcionáře, kteří se do hlasování doslova vrhli a celou době mi posílali hlasy. Tím chtěli demonstrovat, že to na konci hlasování budu mít drahé.
Čím si myslíte, že jste hlasující přesvědčil o tom, aby hlasovali zrovna pro Vás?
Myslím, že to mohlo být tím, že již od loňské sezóny podávám konstantní a vyrovnané výkony, navíc podpořené slušnou porcí branek. Tímto bych chtěl všem, kdo mi dali hlas, velmi poděkovat za jejich podporu.
Jak jste prožil poměrně dlouhou zimní přestávku?
Nejdříve jsem se dával dohromady ze zranění, které mi překazilo více plánů než jen fotbal. S přípravou jsem začal až na konci ledna formou posilovny a běháním.
Mohl byste čtenářům přiblížit přípravu Vašeho klubu, jak probíhala? Kdy jste začínali, v jakých podmínkách, bylo nějaké soustředění, přáteláky?
Příprava nám začala 7. února. Využívali jsme hlavně umělé povrchy Na Stoupách a u bazénu Evžena Rošického v Jihlavě. Tréninky byly zaměřeny jak na fyzičku, tak i na herní situace. Přátelák jsme absolvovali s týmem Lučice, který působí v okrese Havlíčkův Brod.
Jaké jsou klubové cíle do jarních bojů v okresním přeboru?
Už od začátku soutěže je jednoznačným cílem postoupit výš, na tom se nic nemění. Ovšem i přes solidní náskok nesmíme nic podcenit a zůstat nohama na zemi.
Závěrečná otázka. S jakými cíli půjdete do jarních bojů Vy osobně? Kolik branek byste rád vstřelil?
Rozhodně chci s klukama z mančaftu vyhrát tuto soutěž a rád bych zůstal zdravý. Co se týče vstřelených branek, rád bych atakoval hranici okolo 20 branek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.