Libor Grabec se stal posledním podzimním vítězem ankety Hráč kola

Kněždub zvítězil a Libor Grabec se svým výkonem podílel na zsiku všech tří bodů. Vaše hlasy následně rozhodly o tom, že tento zadák Kněždubu získal prvenství v anketě Hráč kola.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libore, gratuluji k vítězství v anketě Hráč kola. Věděl jsi, že taková anketa existuje?
Děkuji. Ano, věděl jsem, že taková anketa existuje. Pravidelně sleduji nominaci na sestavu kola a s klukama se vždy trošku hecujeme. Naposled to vyhrál Marek Bíla, teď jsem to "odnesl" já, takže mě to samozřejmě bude něco stát :)
V posledním utkání jste celkem jednoznačně vyhráli v Hovoranech. Jak bys viděl zpětně utkání?
Chtěli jsme poslední zápas na podzim vyhrát a skončit v první polovině tabulky. To se nakonec povedlo, ale první poločas byl z naší strany hodně špatný, prvních 10 minut jsme domácí sice jasně přehrávali, ale pak jsme si asi mysleli, že to půjde samo a soupeř hrozil z rychlých brejků, kdy měl asi dvě šance, které Zdena Podolan vychytal. Druhý poločas jsme líp kombinovali a hlavně vypracovali šance, které jsme proměnili. Pak jsme výsledek už jen hlídali.
A jak by vypadalo tvé hodnocení podzimní části? Jste spokojeni? Jaké byly cíle před sezónou?
Umístění na 4 místě, je dá se říct dobré, ale bodů z mého pohledu jsme mohli uhrát více. Hlavně ztracené zápasy v Křepicích a Hlohovci, kdy jsme si zápasy prohráli sami po chybách a neproměňovali jsme snad 1000% šance. Na zápas v Hlohovci budu vzpomínat ještě hodně dlouho, protože tolik šancí co jsme nedali za první poločas, to se opravdu jen tak nevidí :) Hráli jsme, dá se říct, jako na houpačce, dobré zápasy střídaly ty špatné, až poslední 4 kola se nám herně začalo dařit, tak snad na to na jaro navážeme. Cílem bylo hrát v první polovině tabulky, takže ten jsme splnili.
Mohl bys o sobě prozradit něco o své fotbalové dráze?
Tak s fotbalem jsem začínal v 5 letech v Kněždubě. Ve 12 jsem odešel do 1.FC Synot, teď Slovácka, kde jsem hrál žákovskou a dorosteneckou ligu, byl jsem také členem širšího kádru reprezentace a absolvoval několik kempů. Pak jsem hrál několik let divizi jak ve Slovácku, tak v Napajedlích, Spytihněvi a Hodoníně, kdy největším úspěchem byl postup do 3. ligy se Slováckem B.
Grabců je v Kněždubu celkem dost :) Co bys k tomuto příjmení více prozradil? :)
Ano, v týmu jsme čtyři. Já, bratr, otec jako trenér a pak ještě Roman Grabec, ale ten je z Veselí a je to jen shoda jmen :) Na tom příjemní asi není nic zvláštního, jen se to nejspíš moc nevidí, aby v jednom týmu působilo tolik hráčů se stejným příjmením :)
Čemu se věnuješ kromě fotbalu?
Pracuji v Blatnici pod Sv. Antonínkem v Siempelkampu. Ve volném čase se věnuji více/méně opravdu jen tomu fotbalu :) Když nemáme trénink my, tak další dny trénuji přípravku a to mě hodně baví. Když už se to volno najde, tak odpočívám u nějakého dobrého filmu.
Sleduješ fotbalový portál fotbalunas.cz? Co na něj říkáš?
Ano, sleduji. Stránky se mi líbí, jsou přehledné a chválím za ankety sestava a hráč kola. Je to takové zpestření a určitě to hráče potěší, když se tam objeví.
Libore, děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.