Sušice získaly alespoň bod díky trefě Filipa Příplaty v závěru střetnutí

Filip Připlata ze Sušic se stal posledním podzimním vítězem ankety Hráč kola.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, gratuluji k vítězství v anketě Hráč kola. Věděl jsi, že taková anketa existuje?
Děkuji moc. Ano, dozvěděl jsem se o anketě v průběhu týdne, kdy mi o tom napsali kamarádi, kteří to pojali nejspíš hodně zodpovědně, protože tolik hlasů jsem si určitě nezasloužil :-)
Tvůj gól v závěru utkání pomohl alespoň k remíze. Jak bys zhodnotil zpětně toto utkání?
Utkání bylo velmi vyrovnané a na můj vkus až příliš moc vyhrocené. V druhém poločase z toho vyústila červená karta pro hráče z Havřic, která nám pomohla. Už v minulém utkání jsem spálil několik šancí proti Jarošovu a nebylo tomu jinak i v tomhle utkání. Nakonec jsem rád, že aspoň ten 1 gól tam padl a zajistil nám důležitý bod, i když jsem se chtěl rozloučit se třemi body.
A jak by vypadalo tvé hodnocení podzimní části?
Očekávání jsme před začátkem sezony měli rozhodně vyšší, ale srazilo nás hrozně moc červených karet a marodka. Doufám, že se kluci na jaře zvednou a ať obklopují horní část tabulky :-)
Mohl bys o sobě prozradit něco o své fotbalové dráze?
Svojí fotbalovou kariéru jsem začínal v bráně za Slovácko. Poté jsem přešel do rodných Mařatic, kde jsem strávil asi 3 roky. Poslední 2 sezony jsem hrál za Sušice a od této zimní přípravy přecházím do Jarošova.
Dříve jsi chytal, teď jsi hráčem. Jak se to událo?
Ano, dříve jsem chytal, ale kvůli zdravotním problémům jsem musel skončit. Chvíli jsem fotbal přestal úplně hrát, ale po zlepšení zdravotního stavu jsem se vydal aspoň na hráčskou kariéru, u které ještě pár let zůstanu :-)
Čemu se věnuješ kromě fotbalu? Studuješ?
Mám rád téměř každý sport, v letním období nejraději hraji tenis a volejbal. Studuji na Mendelově univerzitě v Brně v prvním ročníku.
Sleduješ fotbalový portál fotbalunas.cz? Co na něj říkáš?
Sleduji ji od té doby, kdy byl vybrán do sestavy kola spoluhráč asi před měsícem a musím hodnotit jedině kladně. Je to velmi zajímavá stránka, kde se můžu dozvědět všechny výsledky ze všech regionálních soutěží a určitě ji budu sledovat dál :-)
Filipe, děkuji za rozhovor a ať se ti daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.