ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016

Ve 12.kole Okresního přeboru dokázali hráči TJ Chlumec B svému soupeři nasázet sedm branek. Tři hráči z vítězného týmu si zasloužili nominaci do sestavy kola. Nejvíce hlasů získal pětadvacetiletý obránce TJ Chlumec B Jan Veselý a získal tak ocenění hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve přijměte gratulaci ke zvolení hráče kola. Těší Vás takovéto ocenění?
" Děkuji. Tak určitě to potěší to, bych lhal, kdybych řekl, že ne. Ač důležitější je pro mne osobně celý výkon mužstva. "
Poslední dva zápasy jste odehráli před domácím publikem a oba byly naprosto rozdílné. Jak si to vysvětlujete?
" V prvním utkání s Valtířovem jsme si něco řekli v kabině před utkáním a pak mi připadalo, že jsme ve všem propadali, taktické pokyny jsme nedodržovali a hráli jsme lehkovážně. Výsledek byl i přesto pro nás krutý, jelikož poslední 3 branky již padly, kdy jsme měli otevřenou obranu. V tom vítězném utkání s Povrly, tak zpočátku to vypadalo podobně, ale postupem času jsme našli recept jak překonávat hosty a byl z toho debakl. Více se makalo."
Koho Vy osobně považujete za největšího aspiranta do I.B třídy?
"Těžká otázka, je to tam opravdu pěkně zamotané v horních patrech tabulky, ještě jsem bohužel neviděl hrát Malé Březno, s kterým se utkáme tento víkend, ale myslím si, že toto mužstvo má dobře poskládaný tým hráčů, které to může zvládnout. "
Máte několik startů za A-tým ( A-mužstvo Chlumce startuje v I.B třídě pozn.redakce ). V čem vidíte největší rozdíly mezi soutěžemi?
"O trochu více fotbalovosti, myslím si, ale že o tolik ta soutěž jiná není."
Pokud by jste měl vyzdvihnout své přednosti ve hře a naopak nedostatky na kterých by jste chtěl zapracovat. Co by to bylo?
"Nejprve ty přednosti, tak určitě bojovnost, síla, osobní souboje. A ty nedostatky, tak určitě jich bohužel přibývá, jelikož se netrénuje a já jsem typ, který opravdu ty tréninky potřebuje, protože z toho rychle vypadávám. Např. start na míč, dynamika, rozehrávky ."
Jak se Vám daří skloubit zaměstnání se zápasy a tréninky? Popřípadě můžete prozradit Vaše civilní zaměstnání?
"Víkendy mám volné, takže pokud nejsem zraněný, tak nechybím na žádném zápase. O trénincích jsem již mluvil, jelikož nejsou, tak to neřeším, nicméně já bych je stíhal. Pracuji jako sociální pracovník v jedné neziskové organizaci. "
Na závěr bych Vám chtěl poděkovat za rozhovor a popřát ať se Vám daří i nadále. Závěrečná otázka: jak se Vám líbí náš projekt?
"Děkuji za přání. Projekt je určitě zajímavý a je to takové zpestření této soutěže. Jen tak dále, fandím tomu. "

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.