"Táhneme za jeden provaz a jdeme poctivě od zápasu k zápasu": říká o podzimním úspěchu Bíteše budoucí otec Ladislav Střecha

Závěrečný rozhovor bude, jak už jste si asi již zvykli, opět v režii Velké Bíteše. Nejlepším hráčem 14. kola se totiž stala ikona Spartaku Ladislav Střecha.

Podzim tak symbolicky uzavřeme s kapitánem nejlepšího týmu podzimu! Pokud si myslíte, že se díky nadvládě bítešských hráčů nedozvíte nic nového, pak se velice mýlíte...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Podzimní rozhovory nemůžeme zakončit nikde jinde, než ve Velké Bíteši. Kapitán Ladislav Střecha napodobil své spoluhráče R. Valsu a L. Kerbra a také on vyhrál naší anketu podruhé. Gratuluji Vám, očekával jste tak nějak, že dojde na druhý rozhovor, když jste se objevil v nominaci? Ta podpora vašeho týmu byla každý týden znát..
Děkuji. Když jsem se objevil v nominaci, tak jsem tušil, že to může zase vyjít. Jak říkáte, podpora všech nominovaných hráčů z týmu je vždy velká.
Jaký byl poslední zápas v Humpolci Vaším pohledem?
Těžký, ale myslím, že jsme opět ukázali naše přednosti. Pro mě to byla zasloužená výhra a odměna pro tým, který si pak mohl naplno užít cestu z Humpolce a pak i závěrečku.
V tom závěrečném kole jste v Humpolci potvrdili první místo, neporazitelnost a Vy jste se stal Hráčem kola – asi celková spokojenost s posledním hracím víkendem?
Ano. Můžu říct, že spokojenost byla veliká. Kdo by nechtěl být první a neprohrávat? Osobně jsem ale hlavně rád za to, že táhneme s klukama za jeden provaz. To, že jsme první a neprohrává se, je pak už příjemnej bonus, kterej tu náladu v mužstvu ještě zlepší.
Je to trochu symbolické, že podzim zakončíme s kapitánem vedoucího týmu tabulky. Mohu Vás tedy poprosit o zhodnocení podzimní části – nejdříve se zastavme u Vás a Vašeho týmu?
Co se týká mě, tak jsem v první řadě rád, že se mi podařilo odehrát všechny zápasy podzimu. Poslední dobou mě zdravotní problémy nebo karty vždy na nějaký ten zápas vyřadily. U týmu bylo důležité, že náš úspěch nestojí jen na jedenácti lidech, ale ukázalo se, že i v různých obměnách jsme dokázali uhrát dobré výsledky. Tým nelze jinak než pochválit, protože to co jsme dokázali je už teď pro Bíteš historický úspěch.
A jak hodnotíte podzimní část KP celkově? Kdo Vás překvapil, ať již mile či nemile :) ?
Mile mě překvapilo počasí, které umožnilo sehrát i poslední zápasy na solidním terénu. Nemile překvapili hráči, kteří si po svých neúspěšných duelech nešli podat ruku.
Jste sám za sebe rád, že je soutěžní podzim u konce a na hráče čeká odpočinek?
Ano, jsem rád, že podzim je už u konce a to hlavně kvůli časové náročnosti v mém případě.
Jak bude vypadat Vaše zimní přestávka? Předpokládám, že minimálně zmírníte to pendlování mezi Brnem a Bíteší..
Máte pravdu. Pendlování mezi Brnem a Bíteší zmírním, ale na Vysočinu s manželkou jezdit budeme, protože tu máme oba rodiny a také kamarády.
Nějaká zimní dovolená na horách, či naopak v teple?
Na zimní dovolenou se nechystáme.
Změnilo se něco od té doby, co jsme spolu hovořili po 5. kole v osobním životě – stále u Dánů, dům na Vysočině se klube :)?
Ano, změnilo. Budu otcem a moc se na to těším. Jinak práci mám pořád stejnou a základová deska domu už je hotová. A to i za přispění kluků z týmů. Díky chlapi a těším se na další výpomoc na jaře:)
Blíží se závěr roku a s tím spojené vánoční svátky. Jaké jsou ve Vašem podání, co nesmí chybět a co na nich nejvíce oceňujete?
Nesmí chybět návštěva kostela, kapr s bramborovým salátem, pohádky, návštěvy rodin, Štěpánská leč v Tasově a spousta dalšího.,
A po novém roce začne příprava na fotbalové jaro: nasadili jste s Bíteší vysoko laťku a na jaře bude těžké ji udržet. Jaké si pro jaro kladete cíle, přišla v kabině řeč na případný postup do divize?
O divizi jsem zatím slyšel jen v našem pokřiku, který se zápas od zápasu prodlužuje. Jinak o divizi se nemluví a vlastně ani není důvod. Vždyť jde přeci o tu cestu, která je momentálně příjemná a proč řešit co by kdyby.
Děkuji za ochotu, do závěru tohoto roku a i do toho dalšího Vám i jako nastávajícímu otci přeji za celou redakci mnoho úspěchů a celkovou pohodu a třeba u nějakého jarního rozhovoru nashle :)
Rádo se stalo. Děkuji a Vám ať se také daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.