Největší dojem na mě určitě udělal tým Hrobců, říká hráč 13.kola David Veselý z FK Modrá

David Veselý získal za uplynulé odehrané kolo takový počet hlasů, díky kterým ovládl anketu o hráče 13.kola. Jako tradičně i s ním jsme si připravili rozhovor, který si zde můžete přečíst.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pane Veselý, gratuluji k ocenění Hráč kola. V tak nabité konkurenci jiných hráčů z klubů, kteří hrají o přední příčky, je to pro vás úspěch, nemyslíte?
Děkuji. Čekal jsem nominaci do sestavy kola už po minulém zápase, kdy jsem rozhodl zápas proti Krupce, ale dočkal jsem se až teď. Určitě mě to potěšilo a vážím si toho. Myslím si, že podávám stabilně dobré výkony.
Jak byste zhodnotil víkendové utkání proti Střekovu, díky kterému jste se dostal do nominace?
Jelikož se hrálo od 17 hodin, tak se muselo hrát pod světly a hlavně v první půli jsme si na to hodně zvykali. Na malém a nerovném hřišti to byl spíše bojovný fotbal, který nám vyhovoval více a myslím, že jsme si zaslouženě odvezli 3 body. Těší mě, že jsme dokázali zvrátit nepříznivý stav po poločase a vstřelit vítěznou branku, i když jsme dohrávali v deseti hráčích.
Jak jste dosud spokojený s předvedenou hrou Modré v podzimní části?
Co se týče předvedené hry, tak to není určitě optimální. Kádr je úzký a posty hráčů se mění skoro každým zápasem. Chtělo by to ustálit výkony.
Trenér Rákosník si při jednom našem hovoru postěžoval na disciplínu hráčů Modré a hlavně nízké účasti na trénincích? Je to jeden z problémů, který vás brzdí v posunutí se tabulkou výše?
Ano, je pravda, že tréninková účast je velmi slabá, ale to se odvíjí od úzkého kádru, který máme. Někdo nemůže kvůli škole, někdo kvůli práci.
Kde byste rád tým viděl po podzimu, ačkoliv na nějaké větší posunutí směrem nahoru vzhledem k již pouze dvěma kolům nelze moc pomýšlet?
Když se dívám na tabulku, tak by se mi líbilo v této situaci 10.místo. Škoda, že jsme ztratili dobře rozehraný zápas v Žatci, kde jsme vedli ještě v 70min. 2:0 a utkání dokázali prohrát. Proti LoKo Chomutov jsme měli utkání zvládnout také lépe. Pohled na tabulku by byl hezčí.
Zeptám se stejně jako vašich minulých předchůdců, koho tipujete na postup?
Na postup bych tipoval určitě Štětí a přál bych to Modlanům. U Blšan si nedokážu tipovat, ale areál by si minimálně divizi zasloužil.
A kdo podle vás krajský přebor nejspíše opustí?
Podle mě se po roce vrátí zpět do A třídy týmy z Duchcova a Střekova. Duchcov má hodně mladý tým a ztráta už je velká. Uvidíme, jak se s tím popere Střekov.
Přípouštíte si fakt, že byste se i vy mohli účastnit jarních záchranářských bojů?
Připouštíme. Ale když tým nebudou trápit zranění a mužstvo se vhodně a kvalitně doplní, tak by jsme se záchranářským bojům měli vyhnout a hrát klidný střed tabulky.
Jaký tým, se kterým jste hráli, na vás zatím udělal největší dojem?
Největší dojem na mě určitě udělal tým Hrobců, který hraje kombinační a pohledný fotbal. Nechybí jim zkušenosti a mladí šikovní hráči je vhodně doplňují.
Kdo vás vlastně k fotbalu přivedl a kolik vám tehdy bylo let?
Asi vás to překvapí, ale táta, který dlouho fotbal hrál a fotbalu se stále věnuje. První fotbalové krůčky jsem udělal na hřišti v 7 letech v Chlumci.
Je něco, čeho byste ještě ve fotbale chtěl dosáhnout? Co by to konkrétně mělo být?
Můj dlouhodobý sen je zahraniční angažmá. Tím nemyslím, že bych chtěl do Bundesligy nebo Premier League, ale v nějaké nižší soutěži by se mi líbilo.
Jak se vám líbí myšlenka portálu Fotbalunas.cz, jehož cílem je veřejnosti přinést informace i z nižších fotbalových soutěží? Sledujete nás pravidelně?
Myšlenka portálu je super a sleduji Vás skoro od začátku. Něco takového tu chtěl snad každý fotbalový fanoušek, i přes poměrně krátkou dobu se dostal web do povědomí a až se vyladí všechny mouchy, tak to bude paráda!
Díky za rozhovor
Také děkuju. RAPID !! :D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.