Rozhovor s brankářem týmu ENDECO Zdejcina Martinem Šafránkem, hráčem devátého kola IV. třídy skupiny A .

V sestavě kola jste hlasovali pro nejlepšího hráče. A z vašeho hlasování vzešel vítěz, tím se stal brankář prvního týmu tabulky ENDECO Zdejcina Martin Šafránek. Redakce našeho portálu ho vyzpovídala a jeho rozhovor naleznete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství o hráče kola, mohl by jsi se našim čtenářům nejprve představit?
Děkuji. S fotbalem jsem začal v 11 letech ve fotbalovém klubu FK Nový Knín. Později jsem díky své výšce začál hrát basketbal, ale fotbal mě táhl víc a vrátil jsem se k němu. Vždycky jsem chtěl hrát na postu útočníka, ale k tomu jsem se nikdy nedostal, hrál jsem převážně v obraně později i v záloze. Až na Zdejcině jsem si zkusil roli brankáře a myslím, že mi docela tento post sedí :-) parta týmu ENDECO Zdejcina je skvělá a já mám radost, že jim můžu krýt záda.
Věděl jsi o nominaci do sestavy kola? Pokud ano, hlasoval jsi pro sebe?
O nominaci jsem věděl, ale opravdu jsem si ani jeden hlas neposlal. Hlasoval jsem pro svého kamaráda a spoluhráče Milana Chovančíka, kterého považuji za jednoho z nejlepších útočníků v naší soutěži.
Do hlasování přišlo celkově 103 hlasů a Ty jsi získal 50% co na to říkáš?
Bylo to dost velké překvapení. Výsledky jsem očekával zcela jiné. Přál jsem to Milanovi, ale samozřejmně jsem rád a děkuji všem, kteří pro mě hlasovali.
Kvůli zranění jsi vynechal zápasy, jeden jsi v poločase střídal a do druhého jsi ani nenastoupil, můžeš nám říct o jaké zranění se jednalo?
Bohužel jsem se zranil při zápase v Chyňavě a poté v dalším kole jsem odchytal jen poločas, jednalo se o svalové zranění a další zápas jsem musel být jen jako divák. Mám ale výborný záskok, spoluhráč David Pikl je sice vynikající útočník, ale role brankáře se ujímá na jedničku a pomohl týmu k vítězství. Ještě pořád nejsem zcela fit, ale chci spoluhráčům a celému týmu pomoci takže už jsem zpátky na své pozici, tam kam patřím. A těším se na další výzvy.
V posledním zápase jste vyhráli nad týmem z Osova. Byl to pro vás těžký zápas?
Těžký nebyl, spíše bych řekl, že smolný :-) mohl jsem udžet nulu, ale ke konci zápasu jsem inkasoval gól zpoza vápna přímo do šibenice. Je to škoda, mrzí mě to hlavně kvůli klukům, dali pět gólů a mohl to být další zápas s čistým kontem, ale vyhráli jsme a to je hlavní.
Čeká vás domácí zápas proti druhému týmu tabulky TJ a SK Tetín B . Co od tohoto zápasu očekáváte a s čím do něho jdete?
Já osobně do zápasu jdu s velkým odhodláním pomoci svému týmu k vítězství. V tetínském týmu mám mnoho známých, ale tady jde kamarádství stranou, my si jeme pro tři body. :-)
Váš tým je první v tabulce a nad druhým Tetínem B máte náskok devíti bodů, letos se vám daří. Je vaším cílem postup?
Samozřejmně, jarní část chceme odehrát ve stejném duchu jako podzim. Postup je opravdu naším cílem.
Řekneš našim čtenářům co děláš ve volném čase?
Svůj volný čas trávím nejraději odpočinkem od pracovního procesu. Rád sleduji fotbalové přenosy ale nejvíce času trávím s rodinou a přáteli.
Poslední otázka je ohledně našeho webu. Znáte ho? Pokud ano, co říkáte na jeho snahu zmedializovat nižší soutěže?
Váš webový portál znám, sleduji ho a čtu články jak naší třídy tak i vyšších soutěží. Zmedializování nižších soutěží je super nápad. Jen tak dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.