Chceme hrát ve vyšších patrech tabulky říká mladičký kanonýr z Mostku.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal dorostenec Mostku, který vstřelil dvě branky do sítě nováčka z Bílé Třemešné Tomáš Hampl? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
U rozhovoru se v podzimní části setkáváme už podruhé. Máš nejspíš solidně rozjetou sezonu že?
Ano! Tuhle sezonu se mi velice daří. Jsem rád, že mohu týmu pomoci. Škoda jen, že nejsme o nějakou tu příčku výše.
Stále hrajete o záchranu. Čím myslíš že to je? Máte hodně kolísavé výkony.
Na každý zápas se nesejdeme v plné sestavě. Vždy někdo nemůže buď z osobních, pracovních či zdravotních důvodů. A navíc jsme v týmu někdy až čtyři dorostenci, kteří mají zápas v nohách a to třeba i ve stejný den.
Zrovna minulý týden se znovu dařilo, když jste doma nováčkovi nadělili šestigólový příděl že? Sám si přispěl k výhře dvěma góly.
Potřebovali jsme prostě nutně vyhrát. Vstoupili jsme do zápasu výborně. Myslím, že po prvních 15-ti minutách bylo o výsledku zápasu rozhodnuto. A to jsme ke všemu nebyli v nejsilnější sestavě.
Takže už jsi naznačil, že Mostek se letos chce umístit výš. Myslíš, že na to máte kvalitu? Osobně si myslím, že vzhledem k mládí, které na Mostku je tam rozhodně potenciál je.
Rozhodně! Máme tým poskládaný velmi dobře. Na jedné straně obrovská zkušenost a na druhé dravé mládí. V několika zápasech jsme byli i lepším týmem, akorát nám to tam prostě nepadalo.
A jakou máte v "A" mužstvu přípravu? kolikrát týdně trénujete a chystáte i zimní přípravu?
Trénujeme dvakrát týdně, tréninky jsou spojený s dorostem. Avšak někteří z nás ty tréninky prostě nestíhají ze školy. Sám mám teď školu na prvním místě, jelikož mě na jaře čeká maturita. A zimní přípravu máme každý rok.
To je samozřejmé. Doufám a přeji ti, aby se ti u maturity dařilo stejně, jako se ti v současné době daří na hřišti a aby se Mostek v jarní části posunul o pár příček výše a to i díky tvým brankám!
Děkuji, snad to dopadne!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.