Mám spíše dílčí cíle, podávat kvalitní výkony, ze kterých by tým profitoval, to jsou slova nejlepšího hráče desátého kola Michala Brady

V desátém kole se Vám nejvíce zamlouval výkon záložníka Přeštic Michala Brady. V zápase se Starým Plzencem (report zde) se mu podařilo otevřít skóre a jeho trefa byla nakonec vítězná. Přeštice si díky této výhře pohlídaly třetí pozici a nadále mohou stahovat náskok vedoucích Chlumčan. Pojďme se podívat, co nám hráč prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal Vaše vítězství nad Starým Plzencem?
V úvodu utkání to nebylo ono, byli jsme nesví, soupeř dobře napadal a nedovoloval nám vytvořit si příležitosti. Chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho brankáře, který nás hlavně v první půli podržel. Ve druhé půli už jsme byli lepší a po úvodní brance jsme si utkání hlídali. Jsou to pro nás důležité tři body, pro naší stíhací jízdu za vedoucím týmem Chlumčan.
Jaké máte vyhlídky do domácího zápasu se Smolivcem?
Máme před sebou domácí zápas se Smolivcem, venkovní utkání ve Štěnovicích a domácí zápas s Chanovicemi. Z těchto zápasů bychom chtěli uhrát devět bodů, jednak jsou to týmy, které se nachází v tabulce hned za námi a také nesmíme ztratit kontakt s čelem.
Máte nějaký konkrétní cíl, kterého byste jako hráč chtěl letos dosáhnout?
Mám spíše dílčí cíle, podávat kvalitní výkony, ze kterých by tým profitoval. Z mé pozice středního záložníka jsou to samozřejmě gólového nahrávky, ale také střílení důležitých gólů, jako se mi povedlo s Plzencem. Ale jinak nějaké velké cíle nemám.
Mohl byste krátce nastínit Vaši dosavadní kariéru?
S fotbalem jsem začínal v Přešticích, kde jsem hrál až do dorostu. Poté jsem měl pauzu od fotbalu, následně jsem se vrátil a hrál jsem III. třídu v Radkovicích. Od téhle sezony hostuji v Přešticích a vypadá to, že zde asi zůstanu natrvalo.
Měl jste nebo máte nějaký fotbalový vzor?
Fotbalový vzor? Určitě Zinedine Zidane.
Máte svůj oblíbený tým?
Fandím především Chelsea.
A na závěr, sledujete náš web?
Ano sleduji. Všiml jsem si, že jsem v sestavě kola a poté že jsem byl zvolen hráčem kola ale nečekal jsem, že se mnou bude někdo dělat rozhovor (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.