Rady Daniela Přerovského beru nejvíce, říká muž 12 kola Michal Skoupý.

Rozhovor s tímto hráčem kola se nám poněkud zatoulal a tak napravujeme chybu a přinášíme ho nyní. Jednadvacetiletý brankář Hodějic v minulém zápase s Křižanovicemi zklikvidoval několik šancí soupeře a přispěl , tak velkou měrou k remíze svého celku. Ve svém mladém věku již předává fotbalové zkušenosti dětem. Na sobě neustále pracuje a chce se zlepšovat. Zda ho láká hrát vyšší soutěž, se dozvíte v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představte se nám
Je mi 21 let. Volný čas rád trávím sportem, trénováním dětí, výlety a odpočinek s přáteli. Úžasnou podporu mi dodává moje drahá polovička, které bych chtěl moc poděkovat.
Jak jste se dostal k fotbalu?
Fotbal jsem začal hrát od 5 let kdy mě k němu přivedli rodiče a vyrůstal jsem v Letonicích.
Chtěl jste vždy chytat, nebo jste si vyzkoušel i jiný post?
Na brankářském postu jsem určitě nezačínal. Začínal jsem jako záložník, ale vždy mě to táhlo do brány a tak jsem začal v mladších žácích chytat, kdy mě trenér dal důvěru na turnaji a já vyhrál nejlepšího brankáře . Od té doby střežím svatyni.haha
Existuje jiný sport, ve kterém byste vynikal jako ve fotbalu?
Určitě je hodně sportů, které mě baví jako jsou futsal tenis hokej atd... Ale momentálně je pro mě fotbal priorita číslo 1
Jakému klubu fandíte? Máte nějakého oblíbeného hráče?
Moje srdcovka je Chelsea fandím jim už hodně dlouho a hodně mě mrzí, že se jim vůbec nedaří. Nejoblíbenější hráč nemůže byt nikdo jiný než dva brankáři Petr Čech a Iker Casillas.
Odchytal jste někdy lepší zápas než v minulém kole proti Křižanovicím?
Určitě takový zápas je a vzpomínám na něj dodnes a rád. Bylo to v dorostu, kdy jsme hráli proti Dubňanům, který jsme vyhráli 1:0 a na mě se valily balíky střel, jedna za druhou a já je všechny zneškodnil.
Dostal jste nějakou fotbalovou radu, na kterou nezapomenete?
Rady dostávám a myslím, že jsou to rady od zkušených borců, ať jsou to trenéři hráči nebo kamarádi.Hodně rad mi dává můj kamarád Daniel Přerovský, který hraje za brněnskou Zbrojovku a na jeho rady vždy dám ze všeho nejvíc.
Vadí Vám diváci, když na Vás pokřikují?
Diváci mi vůbec nevadí ba naopak jsem rád, že máme dobré diváky a vždy dokážou podpořit .
Co Michal Skoupý a vyšší soutěž? Nechtěl byste nějakou zkusit?
Určitě bych přemýšlel nad nějakou vyšší soutěž. Jezdím často trénovat do Líšně, kde mi to také hodně dává, ale momentálně se soustředím na Hodějice a co bude potom se uvidí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.