ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Ještě zápas ve Skřipově a jde se na led říká Martin Šuhajík

Na naše otázky odpověděl záložník Martin Šuhajík z Březové

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den pane Šuhajíku. Gratuluji Vám k výhře v hlasování o hráče kola. Co na to říkáte?
Dobrý den, zdravím všechny čtenáře stránek www.fotbalunas.cz . Je to pro mě v prvé řadě překvapení, ale zároveň musím říct, že takové ocenění určitě potěší. Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali - především spoluhráčům a také přítelkyni. :)
Bude Vás to něco stát v kabině?
Určitě bude, viděl bych to na láhev něčeho ostřejšího.
Věděl jste o své nominaci?
Nějaké náznaky od spoluhráčů byly ihned po utkání, ale nebral jsem to vážně.
Sledujete náš web fotbalunas.cz?
Určitě, jsem pravidelným návštěvníkem. Je to super, všechny ty statistiky, reporty z utkání nebo právě rozhovory. Je to pro tu naši soutěž zpestření a tímto bych Vám chtěl poděkovat za veškeré úsilí, které do tohoto projektu dáváte.
Jak hodnotíte poslední zápas s Melčí? Celý zápas jste měli převahu, ale teprve Vaše dva góly Vám zajistily tři body.
Utkání to z naší strany nebylo vůbec ideální. Hosté z Melče přijeli v 10 lidech a do hry se jim také moc nechtělo. Asi jsme trošku podlehli uvolněnější atmosféře na hřišti a přizpůsobili se soupeři. V koncovce se nám také vůbec nedařilo, byť jsme si slibné šance vytvářeli. V druhé půli se utkání neslo v podobném duchu, nicméně tam jisté náznaky zlepšení z naší strany byly a jsem strašně rád, že se nám utkání podařilo zlomit v náš prospěch. Přesto si myslím, že bychom měli takové utkání zvládnout s daleko větším přehledem a klidem, než jaký jsme předvedli.
Jak Vy sám hodnotíte svůj výkon v tomto zápasu?
Sám sebe nerad hodnotím, vždycky je co zlepšovat! Místy to chtělo klidnější hlavu a utkání nemuselo skončit pouze u dvou branek, každopádně jsem za ty dva góly nesmírně rád.
Jak jste viděl své vstřelené góly, kterými jste rozhodl o osudu zápasu?
U první branky jsem dostal nahrávku někde před šestnáctku, kde jsem měl bránícího hráče na zádech. Pokusil jsem se po převzetí míče udělat rychlý pohyb do strany, abych se uvolnil a následně jsem poslal míč křižně na zadní tyč. Gólman na tu střelu naštěstí nedosáhl. V druhém případě bych chtěl především poděkovat spoluhráči Dominiku Schustkovi, který zatáhl míč do šestnáctky a následně mě nahrával někde mezi penaltu a pětník, kde jsem již byl sám a toto utkání zakončil střelou opět na zadní tyč. V dané situaci jsem ještě mohl nahrávat spoluhráči Rosťovi Krejčímu, ale věřil jsem si v ten moment – tímto bych se mu chtěl omluvit! :-)
Co očekáváte od venkovního zápasu se Skřipove? Skřipov třikrát po sobě vyhrál, ale pokud se budete chtít udržet na dohled čelu tabulky, tak nesmíte zaváhat.
Skřipov měl hodně špatný start do sezóny, jako spousta dalších mužstev včetně nás. Dle mých informací se jim už ustálila sestava, která ze začátku sezóny nebyla optimální, takže si myslím, že postavení Skřipova v tabulce nebude hrát až tak významnou roli. Pevně však věřím, že si ze Skřipova odvezeme 3 body a úspěšně zakončíme podzimní část sezóny.
Kam sahají ambice Březové? Loni jste skončili na 2. místě, takže určitě letos máte postupové ambice?
Já myslím, že ambice v Březové musí být jen ty nejvyšší. Máme mladou partu kluků, která hraje spolu snad už třetím nebo čtvrtým rokem. Teď už to jen zlomit a vykopat si okresní přebor, moc bych si to přál.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Mám pocit, že někdy v 6 letech.
A proč jste si vybral právě fotbal?
U nás toho na vesnici moc nebylo, tak mě vzal brácha jednou na trénink a už jsem u toho zůstal.
Na jakém postu se Vám hraje nejlépe?
Krom obrany je mi to vcelku jedno. Nejvíce mi však sedí stávající pozice ve středu zálohy.
Jaký je Vás fotbalový vzor?
Ricardo Quaresma.
Popište nám Vaši fotbalovou kariéru.
Jak jsem již uvedl, začínal jsem s fotbalem v Březové, kde jsem působil až do konce žákovského věku. Následně jsem hostoval po celou dorosteneckou kategorii v Jakubčovicích nad Odrou. V mužích jsem mohl pokračovat v Jakubčovicích, ale zvolil jsem návrat zpět do Březové a jsem za to rád.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Asi hned první utkání za mladší dorost Jakubčovic na mezinárodním turnaji ve Vsetíně proti italskému týmu Empoli FC. Pak bych asi zmínil celé období dorostu v Jakubčovicích, kde se nám třeba povedl postup do krajského přeboru - na to se nezapomíná.
Jaký je Váš oblíbený fotbalový tým?
Býčci z Pamplony (Oni už budou vědět :-)).
Se kterým fotbalistou si chcete zahrát v jednom týmu?
Ještě bych si jednou rád zahrál s mým bratrem. Při našem posledním společném utkání to dopadlo nevalně, tak je co napravovat! :-)
Který sport Vás baví kromě fotbalu?
Před rokem jsem si splnil svůj dětský sen a pořídil si brankářskou hokejovou výstroj. Ještě zápas ve Skřipově a jde se na led!
Jak trávíte svůj volný čas?
Většinu volného času trávím s mou milovanou přítelkyní, na přátele si však taky najdu čas.
Díky za rozhovor. Přeji Vám mnoho štěstí jak v osobním, tak ve fotbalovém životě.
Také děkuji za rozhovor a přeji pěkný den.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.