Když nevíš co s míčem, tak ho kopni směr rohový praporek, je rada , kterou se řídí Michal Šudoma

Jeho posláním je střílet branky, vracet se ho moc nebaví. Ovládá dobře míčové sporty, ale jakmile příjde zima, tak uvadá. V této kategorii sportů se nevyzná. Prásknout z kabiny nic nechtěl a přehodil to na své spoluhráče. To je Michal Šudoma, muž uplynulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představte se nám.
Zdravím všechny hráče naší skupiny, spoluhráče a fanoušky fotbalu. Je mi 27 let, jsem šťastně ženatý a máme spolu rok a půl starého syna. Ve volné chvíli se věnuji především své rodině a sportu. Mám rád cestování, zábavu s kamarády a sledování sportovních pořadů.
Jaký sport kromě fotbalu ovládáte a na který byste si netroufl?
Myslím si, že mi všeobecně jdou míčové sporty (tenis, basketbal, ping pong atd.). Kdybych si měl však zvolit náhradu místo fotbalu, tak by to bylo určitě vždy něco s fotbalovým míčem :-) např. malá kopaná, futsal nebo freestyle. Nemám rád zimu, a proto nemám rád ani zimní sporty. Ale na jaký sport bych si určitě netroufl je rozhodně plavání - v něm jsem hodně marnej :-)
Vaši spoluhráči na Vás práskli, že se nerad vracíte z útočného pásma. Proč tomu tak je?
Je tomu tak. Na hřišti jsem od toho, abych tvořil především útočnou fázi a popř. dal občas gól. Všichni co mě znají, vědí, že osobní souboje moc nevyhledávám a bráním jen zřídka :-). Hlavní je, že to ví i náš trenér a podle toho mám po svém boku důrazného a běhavého spoluhráče Jirky Schottenbergera, který odvádí velmi dobře černou práci. :-)
Kolik branek jste dal nejvíce v zápase a kolik v sezóně?
To si pamatuji moc dobře. Bylo to ve starších žácích proti Rajhradu, kdy jsem zaznamenal 9 gólů z toho 7 branek padlo za 15 minut. (skoro jako Lewandowski proti Wolfsburgu). :-) Jinak v dospělém fotbale jsem dal maximálně hattrick. Nejvíc vstřelených branek za sezónu si vážně nepamatuji, ale snažím se vždy dát za sezónu minimálně 10 gólů a to zatím dodržuji. :-)
Existuje nějaká rada, kterou jste dostal a hodně Vám v životě či sportu pomohla?
Pamatuji si cenou radu od trenéra Švábenského: ,,Když nevíš co s míčem, tak ho kopni směr rohový praporek, tam je v bezpečí"
Máte nějaký rituál? Jste pověrčivý?
Žádný rituál nemám a pověrčivý taky nejsem. Prostě když přichází fotbalový svátek (fotbalový zápas), tak je mým cílem jediný, dát do zápasu všechno a rozdat fanouškům radost z fotbalu.
Medlánky teď valí nejen na hřišti, ale i v anketách, tak nám „práskněte" nějakou historku ze zákulisí mužstva?
Máte pravdu, šlape nám to nejen na hřišti, ale taky nám to dobře ,,kliká" o hráče kola. A proto tuto otázku rád přenechám někomu ze svých spoluhráčů, který vyhraje v příštím kole :-)
Blíží se vánoce a Silvestr, je nějaký, na který nezapomenete?
Každé Vánoce jsou nezapomenutelný zážitek, které trávím v rodinném kruhu. Na Silvestr se ptáte špatnou otázkou :-). Správná otázka by zněla: Blíží se Silvestr, je nějaký, na který si pamatujete? ;-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.