Radka Valsu druhé vítězství v anketě překvapilo, stejně jako výsledek z Jaroměřic

Jak už z našich stránek vítě, vítězem jedenácté letošní ankety o hráče kola se stal bítešský záložník a střelec rozhodujících branek Radek Valsa. Ten si tak po třech kolech zopakoval vítězství a my vám teď přinášíme druhou sérii otázek, které jsme mu položili..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dnes se opět vracíme do Velké Bíteše, která se ve vítězství v naší anketě zodpovědně střídá s Přibyslaví. Po třech týdnech zdravíme u rozhovoru Radka Valsu. Opět gratuluji, co se změnilo od té doby, co jsme dělali náš první rozhovor :)?
Také zdravím a děkuji. Za ty tři týdny jsem žádnou zásadní změnu nezpozoroval.
Asi jste byl po prvním vítězství v kabině nebo u týmového pokladníka štědrý, že jste vyhrál i tentokrát?
Kdepak, neuplácím, jak jsem řekl naposledy, anketu skoro nesleduji. Po pravdě mě to zarazilo, nečekal jsem další nominaci a ani výhru. Předpokládám, že hlasoval hlavně tým.
Minule to bylo za vítězství v Brodě, pro tentokrát doma nad Chotěboří? Podle ohlasu to byl tentokrát těžší duel, Chotěboř byla hladová po vítězství, dokonce i vedla…Jak jste zápas viděl Vy?
Byl to těžký zápas, ale úspěšně jsme ho zvládli a doufám, že to tak bude pokračovat i v dalších zápasech. První poločas jsme se hledali, v druhém poločase jsme dostali gól a o chvíli později Tomáš Dvořák vyrovnal z penalty. Ke konci zápasu jsem navýšil skóre na 2:1
Asi jste počítali s těžkým duelem, ale s čím jste asi nepočítali, bylo to, že Jemnicko odjede z Jaroměřic s prázdnou a vy mu poodskočíte. Co jste na výsledek Jemnicka v kabině říkali?
Upřímně, když jsem se podíval na výsledky, nevěřil jsem svým očím. Nečekal jsem, že Jemnicko prohraje, jsou ve velmi dobré kondici a myslím, že se jim do této prohry dařilo.
Luboše Kerbra jsem se předminule ptal, jestli Bíteš už podzimní neporazitelnost udrží a teď se zeptám i Vás- udrží a který duel bude nejtěžší?
Budeme dělat všechno proto, aby jsme si neporazitelnost udrželi. Je těžké říct, který duel bude nejtěžší, většinou ti co se zdají nejslabší jsou největším oříškem.
S trenérem Chotěboře jsem se bavil o tom, že by jejich marasmus mohla ukončit metrová závěj na hřišti a předčasný konec podzimní části, Bíteš je rozjetá a asi by nejraději jela dál?
Dokud bude přijatelné počasí tak bychom chtěli, ale počasí je nevyzpytatelné, a člověk nikdy neví, jak bude za dvě hodiny. Samozřejmě nás nerozhodí pár kapek deště.
Přesto bude asi fajn se přes zimu od fotbalu odreagovat, co máte v plánu v zimní přestávce – české hory, zahraniční lyžování nebo třeba odpočinek někde v teplých krajích?
V první řadě mám v plánu odpočinek, ale rozhodně nemám v plánu se jen válet. Je třeba hodně trénovat, abych nevyšel z kondice. Prozatím nic konkrétního v plánu nemám.
Někdo se přes zimu připravuje na jaro spíše jinými sporty –hokej, běžky, spinning či jiný pohyb v hale, jak je to u Vás, potažmo u celé Bíteše?
Jak už jsem řekl, je třeba trénovat, i když je zima. V zimním období celý tým trénujeme v hale i mimo ní, počínaje během až ke klasickému tréninku. Ale jak se říká, nic se nemá přehánět.
Minule jsem se Vás ptal na fotbalovou klubovou scénu, dnes jsem si připravil otázku takříkajíc mezinárodní – vrátím se k poslednímu duelu naší repre. Tým s velkou kvalitou, jakou Nizozemci jistě mají, hrál doma před plným hledištěm o vše a po první půlce jsme vedli 2:0 a borci domácích se snad ani nezapotili? Co jste jako aktivní fotbalista na takový výkon říkal? Já bych řekl, že za tak bezkrevný výkon by je hnal i trenér v B. třídě?
Jak říkáte :D oni hráli o vše a byli odevzdaní zápasu. Určitě naší reprezentaci gratuluji k postupu na EURO 2016. Přeji jim hodně štěstí :)
Který tým se Vám vlastně na mezinárodní scéně nejvíc líbí, nemyslím jen v Evropě, řekněme celosvětově?
Nemám v oblibě žádný konkrétní tým, jsem nestranný. Sleduji fotbal obecně, počínaje českým fotbalem až po Anglii, Španělsko, Německo atd.. Nemám ani oblíbený klub. V každém klubu je někdo, kdo mě oslovil.
Děkuji za další příjemný rozhovor, mějte se a třeba zase brzy nashledanou!
Taky dekuji :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.