ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Karel Bouček z týmu Vižina. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji Vám k vítězství. Můžete na úvod říct našim čtenářům něco o Vás a Vaší dosavadní fotbalové kariéře?
Tak určitě... S fotbalem jsem začal v 8 letech a nejdál jsem se dostal do II. třídy. Nejsem zrovna rychlostní typ, takže jsem pak šel už jen do nižších tříd. Nakonec jsem zakotvil v týmu Vižiny, protože nabídka, jaká z klubu přišla, se neodmítá.
Věděl jste o své nominaci do sestavy kola? Pokud ano, hlasoval jste pro sebe?
Ano věděl a pár hlasu jsem si poslal.
Celkem se hlasovalo v počtu 336 hlasů, z toho bylo 68% hlasů pro Vás, co na to říkáte?
Jak říkám... Pár hlasů jsem si poslal a mám jednoho „Fanouška“, pro kterého jsem vzorem a myslím si, že ten v tom má prsty. Tedy kromě toho, že jsem 3 dny nespal a jen klikal… :-) (vtip)
V posledním dvojzápase s Litní jste dvakrát vyhráli, Vy jste vstřelil dohromady šet gólů. Jak těžké zápasy to z Vašeho pohledu byly?
Pravdou je, že nám to soupeř ulehčil tím, že se nesešli v plném počtu hráčů, jak u nich, tak i na našem domácím zápase. Ale klobouk dolů, nevzdali to a bojovali až do konce. Za to, že jsem dal ve dvou zápasech 6 golů vděčím hlavně spoluhráčům, kteří mi přihrávky připravili.
V příštím kole budete hrát na domácím hřišti proti týmu Chrustenic. Co očekáváte od tohoto utkání a s čím do zápasu půjdete?
Každopádně se vyvarovat chyb, kterých jsme se dopustili v zápase u soupeře v Chrustenicích. Musíme lépe zabezpečit obranu a proměňovat šance, do kterých se dostáváme.
Řekl by jste nám, co rád děláte ve svém volném čase?
Ve volném čase hraju fotbal, pak hraju zase fotbal, a když zbyde trocha času, tak si jdu zahrát fotbal.
V minulém hlasování o hráče kola vyhrál Váš spoluhráč Martin Micka, bude Vás i jeho tato výhra stát něco do klubové kasičky?
Shodou okolností jsem pokladník, tak to určitě Mícu (Martin Micka) bude něco stát a levné to nebude. Sebe budu šetřit.
Poslední otázka je ohledně našeho webu. Znáte ho? Pokud ano, co říkáte na jeho snahu zmedializovat nižší soutěže?
Web znám a jsem rád, že něco takového vzniklo. Teď jde jen o to, aby se toho v soutěžích a krajích ujalo co nejvíce redaktorů. Přeji hodně zdaru!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.