Jiří Šula alias "Doktor" je odchovancem klubu MFK Modřice!

Jiří Šula z týmu Modřic „B“ se stal nejlepším hráčem 11. kola III. třídy skupiny A. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám ,,Doktor" na sebe prozradil, najdete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství, jaký je to pocit stát se nejlepším hráčem kola?
Děkuji za gratulaci. O zařazení do sestavy kola jsem věděl a to už pro sebe považuji na můj věk (39) za velký úspěch, ale nečekal jsem, že mohu zvítězit. Za ocenění jsem samozřejmě rád a tím bych i chtěl poděkovat všem, kteří mi poslali hlasy.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kde všude jste působil?
Můj fotbalový život je pevně spjatý s TJ Sokol Modřice od r. 2010 MFK Modřice. Hraji zde již od 6 let a byla zde vždy skvělá fotbalová parta. Takže na Modřice nedám dopustit. (usmívá se)
Po 10-ti odehraných utkáních jste v tabulce na 11. příčce. Jaké jsou Vaše cíle pro tuto sezonu?
Jsme v soutěži nováčci a naším cílem je hrát klidný střed tabulky.
V utkání v Žatčanech jste byl jediným střelcem Vašeho týmu. Můžete branku popsat?
Na každé brance se ve fotbale podílí celý tým, takže bych musel vyjmenovat všechny spoluhráče, ale máme výborného brankáře (Dominik Urban, který už byl několikrát v sestavě kola), zkušenou obranu a zálohu, která mě zásobuje přihrávkami a po jedné takové jsem po levém křídle prošel až před samotného brankáře, kterému jsem udělal tzv. rygl a dával do prázdné brány.
V dalším kole hostíte tým z Blažovic, který je jen o 3 body před Vámi. Co očekáváte?
Samozřejmě to bude velice těžké utkání, ale půjdeme do zápasu s maximálním nasazením a pokusíme se využít domácího prostředí k zisku 3 bodů.
Jaký je Váš fotbalový vzor a oblíbený klub?
Můj fotbalový vzor je Ryan Giggs a nejoblíbenější klub Arsenal.
Bude Vás výhra v anketě o nejlepšího hráče něco stát do klubové kasy?
"tak určitě" (smích)
Jak je již tradicí, poslední otázka směřuje na náš portál. Co říkáte na myšlenku zmedializovat i ty nejnižší soutěže a jak často náš portál navštěvujete?
Sleduji Váš web pravidelně a myslím si, že je to velice dobrý projekt, který má jenom kladnou odezvu. Za mě osobně je to určitě výborný nápad, jak informovat a zpestřit i nižší soutěže u nás. Znovu děkuji všem, kteří mi dali hlas.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.