Tomáš Valihrach diriguje obránce Uhřic. Co neoběhá, to musí okřičet

Okresní přebor nabídl zajímavé duely i výkony. Tomáš Valihrach byl jedním z těch, kteří usilovali o prvenství v anketě Hráč kola. A vaše hlasy rozhodly, že právě Tomáš se stal vítězem této ankety.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tome, vyhrál jsi anketu Hráč kola? Co na toto ocenění říkáš?
Předně zdravím všechny fanoušky fotbalu a jsem za toto ocenění samozřejmě rád, i když si myslím, že se v sestavě našli větší adepti na toto ocenění.
V minulém týdnu vyhrál Kuba Neumann? Domlouváte se, kdo bude vyhrávat? :-)
To se nedomlouváme, ale řekl bych, že jeden spoluhráč nemá v práci nic jiného na starosti, jak klikat na Váš web a tím si do kabiny přihrávat pohoštěníčko :-D
Čím přispěl Kuba do „kasy“? A co to bude u tebe? :-)
Jak jsem už zmínil, v pokutách tuto kategorii ještě nemáme, neboť taková anketa dříve nebývala, tak jsme Kubu hecli na nějakou mňamku, a proto má něco přinést na trénink, ale to jsem ještě netušil, že to samé potká i mě :-) Samozřejmě ale rád něco hodím do placu, vždyť oni to se mnou nemají kluci vždycky jednoduché :-)
Po dvou sedmigólových vítězstvích jste nedali ve Svatobořicích branku. Čím to?
Řekl bych, že Svatobořice potvrdily svou kvalitu a remíza byla zasloužená. Nikdo se nikam nehrnul a podle toho to taky dopadlo. Po nevýrazném začátku sezony naše hra dostává myšlenku i kvalitu a předchozí soupeři to zrovna trochu schytali, ale samozřejmě v tom bylo i pověstné štěstíčko. Teď jen dohrát podzimní část sezony s co největším bodovým ziskem a uvidíme, co se bude dít pak na jaře. Hlavně zůstat při zemi a do dalších kol jít s pokorou.
Na druhou stranu jste zase neinkasovali. Asi máte vzadu správné dirigenty…
Ano, zkušenosti vzadu máme. Náš brankář Jožka Mokrý patří k nejlepším na okrese a já to tam musím nějak podirigovat, protože co neoběhám, to musím aspoň uřvat :-)
Teď hrajete doma s Kostelcem a v případě vítězství se můžete bodově dotáhnout na druhé místo. Jak vidíš toto utkání?
Kostelec má zkušenější kádr, ale na podzim velice nestálé výkony i výsledky, takže moc nevím, co od soupeře očekávat. Myslím si ale, že na domácím hřišti bychom ztratit neměli a potvrdit tak předchozí bodovou šňůru. Umístění v první trojce po podzimní části je mým přáním.
Co bys čtenářům prozradil o sobě? O tvé fotbalové kariéře?
S fotbalem jsem začínal u nás v žácích. Asi v deseti letech jsem šel do Slavkova a od třinácti let jsem působil v mládežnických mužstvech Zbrojovky. V mužích jsem byl nejdříve v juniorce, pak dva roky v Jihlavě, tři roky v Mokré – Horákov a již osmým rokem působím v SK Uhřice.
Máš, Tome, nějaký nesplněný sen nebo přání?
Fotbalové sny se rozplynuly již dávno. Teď už myslím hlavně na svou rodinu a pevné zdraví všech z mého okolí.
A co říkáš na webový portál fotbalunas.cz?
Moc mě těší, že se najdou lidé, kterým na fotbale stále záleží a snaží se přiblížit fanouškům i události v nižších soutěžích. Přeji Vám hodně zdaru a webových čtenářů.
Tome, děkuji za rozhovor a ať se ti daří ve všem, na co sáhneš!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.