ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Martin Micka z týmu TJ Vižina. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Můžete se našim čtenářům nejprve představit a popsat vaší dosavadní fotbalovou kariéru?
Dobrý den, s fotbalem jsem začal relativně pozdě, až v 25 letech právě tady na Vižině. Zprvu jsem hrával krajního záložníka, ale postupem času jsem začal hrát i obránce
Věděl jste o nominaci do sestavy kola? Pokud ano, hlasoval jste pro sebe?
Na to že jsem se objevil v nominaci, mě upozornil až můj spoluhráč, jinak bych o ní vůbec nevěděl. Poslal mi odkaz a nebudu Vám lhát, jasně že jsem na sebe kliknul.
V hlasování jste získal více než padesát procent hlasů, co na to říkáte?
Samozřejmě mě to velice potěšilo, ale vím, že se o to z velké části zasloužil můj spoluhráč. Přestože ho nominace za 4 branky minula, zburcoval většinu kamarádů, aby pro mne hlasovali.
Přesuňme se k poslednímu zápasu, který jste sehráli na hřišti Litně. Nastupovali jste se ztrátou dvou bodů právě na Liteň a po výhře jste se dostali v tabulce výš a máte náskok bodu. Jak hodně to pro Vás byl těžký zápas?
Na zápas s Litní jsme si věřili, ale nezačali jsme vůbec dobře. Víceméně z první šance soupeře jsme okamžitě inkasovali. Poté jsme paradoxně začali více kontrolovat hru, z čehož vyplynuly šance a 2 góly do poločasu. Jako zlomový okamžik zápasu považuji gól ze 78 minuty na 3:5, kdy jsme soupeře definitivně zlomili. V závěru jsme si už výhru pohlídali.
V dalším kole hrajete se stejným soupeřem ale na domácím hřišti, má pro Vás zápas doma větší cenu?
Samozřejmě. Teď když vezeme body z venku, je důležité, abychom zvládli i domácí zápas. Navíc nechceme zklamat naše fanoušky, kteří za námi přijeli i do Litně a hlasitě nás povzbuzovali.
Ještě jedna otázka o tomto zápasu, hned v páté minutě jste prohrávali 1:0 , změnili jste potom strategii hry, nebo jste pokračovali tak jak jste si řekli na začátku?
Pokračovali jsme v tom, co jsme si řekli v kabině. Po rychle brance nebyl důvod měnit taktiku, jelikož na obrat jsme měli ještě celý zápas. Důležité bylo udržet koncentraci a hrát svojí hru. Nakonec se to vyplatilo a obrat jsme zvládli ještě do poločasu.
Letos jste zaznamenali první výhru a hned s takovým brankovým rozdílem. V předchozích zápasech vám nepřálo štěstí, nebo proč myslíte že jste na výhru čekali tak dlouho?
Teď Vás musím malinko opravit. První výhry jsme se dočkali už ve 3. kole a bylo tomu právě na domácím hřišti, ale jinak máte pravdu, letos jsme toho zatím moc nevyhráli. V pár zápasech si dokonce dovolím tvrdit, že jsme byli i lepším týmem než soupeř, ale trápili jsme se v koncovce. Věřím, že se od tohoto zápasu odrazíme a bude to jenom lepší.
Poslední otázka je ohledně našeho portálu. Znáte ho? Pokud ano, co na něj říkáte, a jaký máte názor a snahu zmedializovat nižší soutěže?
Jak jsem již říkal, na Váš portál mě před týdnem upozornil spoluhráč, takže teď už ho znám. Myslím, že medializovat nižší soutěže je dobrý nápad. Fanoušci nebo i hráči se tak mohou dozvědět bližší informace o dané lize. Držím Vám palce, jen tak dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.