František Smejkal: "Vyhýbají se nám zranění a na výsledcích je to vidět!"

Fanoušci hlasovali pro hráče 10. kola okresního přeboru a nejvíce hlasů dostal František Smejkal Velkého Beranova. V rozhovru prozradil mimo jiné své záliby mimo fotbal nebo jaké je zázemí v Beranově. Jeho další odpovědi čtěte v pravidelném rozhovoru níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Františku, fanoušci Vás zvolili "Hráčem 10. kola OP". Obdržel jste přes 40% hlasů. Kdo pro Vás hlasoval nejvíce?
Nejvíce hlasů mi určitě poslali kluci, spoluhráči z fotbalu.
Váš tým opět zvítězil a je na vítězné vlně, co říkáte na aktuální formu?
Ano, je to tak, jsme na vítězné vlně, což je samozřejmě super. Konečně se nám vyhýbají zranění a na hře a výsledcích je to poznat, snad to vydrží co nejdéle.
Když se vrátíme k zápasu ve Staré Říši, jak jste ho prožíval vy jako hráč, jak zápas vypadal z Vašeho pohledu?
Myslím, že jsme byli po celé utkání lepším týmem, jak je naším zvykem, opět jsme spálili obrovské kvantum šancí. Ale vyhráli jsme zaslouženě.
Na malý okamžik opustíme svět fotbalu. Máte nějaké jiné záliby či koníčky kromě fotbalu?
Tak v Beranově působím jako hasič, dále se věnuji trénování malých dětí tady u nás v Beranově.
Působíte celou kariéru ve Velkém Beranově nebo jste prošel i jinými kluby?
V mládí jsem hrával v Jihlavě na Bedřichově, pak jsem ještě zkusil angažmá v Lukách nad Jihlavou. Posledních několik let pak působím ve Velkém Beranově.
Máte v tuzemsku či v zahraničí nějaký oblíbený klub?
Nějaký oblíbený tým speciálně nemám, fandím české reprezentaci.
U tématu reprezentace se zastavme. Co říkáte na spanilou jízdu kvalifikací na EURO 2016? A jak se Vám líbil poslední zápas skupiny v Nizozemsku?
Je samozřejmě skvělé, že jsme postoupili. Zápas proti Nizozemsku se mi líbil, na to, že jsme hráli poločas v deseti, tak je to výborný výsledek a je to velký úspěch.
Co nějaký fotbalový vzor, máte?
Ne, žádný vzor ve fotbale nemám.
Jako rozhodčí se občas dostanu do Velkého Beranova a z tamního prostředí jsem vždy příjemně překvapený. Kvalitní tráva, skvělé zázemí a bezchybný servis. Jak vnímáte zázemí v klubu Vy, jako hráč?
Troufám si říct, že zázemí máme výborné, rozhodčí k nám jezdí rádi a vždy odjíždí s dobrým pocitem. I pro to naše zázemí bychom měli postoupit do I.B třídy. Já si ještě pamatuji před X lety, když jsme se převlékali nikoliv v našich nynějších pěkných kabinách, ale v družstvu. Takže si takového zázemí, co máme nyní, velmi cením.
Minulý týden vyhrál hlasování Váš spoluhráč Richard Ganzwohl. Nyní jste se stal vítězem Vy, proto i na Vás otázka, co Vás bude tato výhra stát do klubové kasy?
Podobně jako u Richarda mě čeká nějaká lahvinka do kabiny, spoluhráči už se na mě v neděli chystají.
Blížíme se k závěru našeho rozhovoru. Poslední otázka je, co říkáte na náš web fotbalunas.cz?
Je to dobrý web, na to, že to děláte vy redaktoři po práci a ve svém volném čase, tak je to super. Jen by se mohly doplnit některé statistiky ohledně střelců a podobně. Ale jinak je to skvělé.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.