ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016

Vladimír Peprna z týmu Hrubé Vrbky se stal nejlepším hráčem 9. kola IV. třídy skupiny B. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám na sebe prozradil, najdete právě zde..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství, jaký je to pocit stát se nejlepším hráčem kola?
Děkuji. Jsem překvapený a určitě za to vděčím spoluhráčům a samozřejmě hlasujícím.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kde všude jste působil?
V žácích v Hrubé Vrbce a Velké nad Veličkou. V dorostu také ve Velké nad Veličkou a v mužích ve Hrubé Vrbce a Kněždubu.
Po neúplném 7. kole jste na 3. příčce, když na vedoucí Sudoměřice ztrácíte jen 2 body. Jaké jsou Vaše cíle pro tuto sezonu?
Naše cíle jsou postup a vítězství v okresním poháru. Bohužel máme širokou marodku, takže je potřeba, aby se hráči uzdravili do jarní části soutěže.
Právě s celkem Sudoměřic jste v posledním kole utrpěli vysokou porážku, čím si to vysvětlujete?
Hlavní důvod je marodka. Šest hráčů základní sestavy včetně mě je dlouhodobě zraněných a ještě někteří pracují i o víkendu (bohužel).
Je pravdou, že utkání v Sudoměřicích bylo Vaše první v této sezoně a hned jste se trefil. Z jakého důvodu jste do minulých utkání nezasáhl?
Na tréninku před prvním mistrovským utkáním jsem si natrhnul úpon stehenního svalu a jelikož je to na dlouhodobé léčení, tak jsem neměl v plánu zasáhnout do žádného podzimního utkání. Bohužel nás bylo málo, tak jsem do utkání nastoupil a cca v 75. minutě si znovu obnovil zranění, takže mám do jara dohráno.
Byl jste jediným střelcem Vašeho týmu, můžete nám popsat Vaši branku?
Rohový kop Stanislava Horáka netrefil v souboji náš stoper s domácím obráncem. Míč dolétl ke mně a hlavičkou jsem ho dostal pod padajícím brankářem do branky.
V dalším kole hostíte tým z Tvarožné Lhoty, který byste měli porazit. Co od utkání očekáváte?
Očekávám jedině vítězství. Na podzim si už nemůžeme dovolit ztrátu bodů.
Bude Vás výhra v anketě o nejlepšího hráče kola něco stát do klubové kasy?
Nebude. Už jsem tam toho nasypal hodně za svou kariéru a navíc chce po mě kapitán abych dělal pokladníka takže si to ošéfuji (smích).
Jak je již tradicí, poslední otázka směřuje na náš portál. Co říkáte na myšlenku zmedializovat i ty nejnižší soutěže a jak často náš portál navštěvujete?
Líbí se mi to. Prospěje to naším soutěžím. O portálu jsem se dozvěděl nedávno, takže jsem váš portál mockrát nenavštívil. Každopádně držím pěsti, ať Vám to vydrží a na jaro se těším na další rozhovory se mnou (smích).
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.