ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016

Tomáš Zrza se stal nejlepším hráčem 8. kola III. třídy skupiny A. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám Tomáš na sebe prozradil, najdete právě zde.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k získání ocenění hráče kola. Mohl byste se čtenářům nejdříve trochu představit a popsat svoji fotbalovou kariéru? Jak dlouho již hrajete v Žatčanech?
Aktivně jsem se více věnoval hokeji než fotbalu. V Žatčanech ale hraji od 16-ti let za místní SK se super partou spoluhráčů snad od dorostu.
V dobře hrající Praci jste ještě 5 minut před koncem prohrávali, věřil jste, že se Vám podaří utkání otočit a nakonec zvítězit?
Měli jsme fotbalové štěstíčko a snažili se hrát celých 90 minut, nic se nevzdalo a dobře to dopadlo.
Jak jste viděl situaci, kdy rozhodčí Vašemu týmu neuznal branku kvůli ofsajdu?
Byla to hezká akce, kde na mě balon ťukl Bartek, já na něj zpět a Bartek na Kalu a ten zavěsil, pak bohužel někdo z Pracetských křikl ofsajd a rozhodčí zvedl praporek. To nás nabudilo k dalšímu tlaku.
Jaký je to pocit rozhodnout utkání 2 minuty před koncem? Můžete nám Vaši branku popsat?
Je to hezký pocit, ale stín mi na to vrhá, že jsem ke gólu došel jak slepý k houslím. Akci předcházelo moje napadání obránce, který dal brankáři snad velkou domů a ten musel zasáhnout rukama. Z následného nepřímého kopu byl závar, balon sem tečoval na kamaráda a ten mi to oplatil, že se balon otřel cestou do branky o moji nohu.
Jaké jsou Vaše nejčastější úkoly na hřišti? Jste tvořivým špílmachrem, nebo máte na za úkol střílet branky?
Dávat branky, ale ne vždy se mi to daří, spíš teda víc nedaří.
V dalším kole hrajete doma s celkem Kupařovic. Co očekáváte od zápasu?
V příštím kole chceme bodovat jako v každém zápase. Jsme nováček soutěže a letos je nutno se udržet, tak je každý bodík dobrý.
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak často ho sledujete a co říkáte na snahu zmedializovat nižší soutěže?
O vašem portále jsem poprvé slyšel minulý týden, Vaší myšlence fandím a držím palce a určitě budu všem doporučovat. Je hezké, že bude slyšet o všech soutěžích. Náš klub má své stránky již několik let a stoji za shlédnutí tak koukněte na……………www.skzatcany.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.