ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016

Hráčem 8. kola Okresního přeboru se stal David Šír z Pozořic, kterému vyšel minulý zápas proti Ochozi. Kde vstřelil dvě branky a hlavně jeho zásluhou si jeho tým připsal tři body do tabulky. Rozhovor s hráčem najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství, jaký je to pocit vyhrát Hráče kola?
Je to vynikající pocit, pocta pro mě a pro celý tým, bez kterého bych se hráčem kola nestal. Tímto chci poděkovat všem, kteří si našli chvilku, aby mi dali svůj hlas. Vážím si toho a doufám, že brzy někdo z Pozořic bude mít opět tu možnost dostat se do sestavy kola.
Jak dlouho již hrajete v Pozořicích a působil jste předtím i někde jinde?
Utkání, které jsem odehrál proti Ochozi bylo mé první v Pozořicích tuto sezonu. Už dříve jsem zde působil za dorost i jeden zápas za muže jsem odehrál, kde padla má premiérová branka za tuto kategorii. Když začnu na začátku mé fotbalové kariéry, tak jsem odchovanec odvěkého pozořického rivala a to z Tvarožné. Zde jsem začínal jako brankař, ale po přesunu na hostování do Podolí, kde jsem hrál několik sezón, mě byl přisouzen útok, u kterého se pokouším držet dodnes. Po ukončení hostování v Podolí jsem odešel na sezonu do právě zmiňovaných Pozořic za dorost. Po této sezoně jsem se konečně dočkal a vrátil se domů do Tvarožné za muže. Zde jsem odehrál celé dvě sezony, ale z osobních důvodů jsem byl nucen tento klub opustit a jako moje první volba byla si zahrát Okres v Pozořicích.
V minulém zápase jste se dvakrát trefil do černého, ale hattrick z toho nebyl. Už se Vám někdy povedlo vstřelit za zápas tři branky?
Ano, hattrick jsem vstřelil už několikrát. Jako nejsilnější vzpomínku bych chtěl zmínit tu, která byla po návratu do Tvarožné, kde jsem ve 4 utkáních po sobě vstřelil 3x hattrick. Lepší začátek jsem si opravdu nemohl přát.
Můžete nám popsat Vaše branky v minulém utkání?
Určitě, moje první branka v okrese padla v 58. minutě a to z rohového kopu. Ve vápně jsem si zběhl k bližší tyči a nekompromisně hlavou usměrnil míč do brány. Druhá branka byla poněkud zajímavá a to v 69. minutě. Dostal jsem se k odraženému míči od obránce přibližně mezi velkým vápnem a půlící čárou. Balon jsem si zpracoval a prudkou střelou přes obránce jsem chtěl překvapit brankaře, což se mi nakonec povedlo.
Po čtyřech prohraných utkáních jste naplno bodovali a odrazili jste se ode dna tabulky. Co se zlepšilo od minulých utkání a jak jste se cítil na hřišti?
Jako nová posila Pozořic, Vám na tuto otázku úplně nedokážu odpovědět. Pro mě osobně to byla velká změna přejít za pouhých 7 dnů z IV. třídy mužů do Okresu, ale trenér mi věřil a to mi dodalo chybějící sebedůvěru.
V dalším kole zajíždíte do Střelic, které jsou na 4. místě tabulky. Jak se připravujete na tento zápas?
Na tento zápas se připravujeme jako na každý jiný. Všechny zápasy co nás čekají, budou těžké, ale doufáme, že nás výhra proti týmu TJ Ochoz nakopla a další utkání se budou vést na vítězné vlně.
Bude Vás vaše výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
Určitě bude jenom proto, že to byl můj první start za Pozořice v této sezoně a hnedka dvě branky plus hráčem kola. Asi se nedoplatím!
Poslední otázka na závěr. Znáte náš portál? Pokud ano, jak často ho navštěvujete?
Ano, znám Váš portál, ale do té doby, než jsem se přesunul do Pozořic, jsem mu nevěnoval tolik pozornosti. Je skvělé, že se váš portál rozrostl o naši ligu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.