Pešor je více než plná lavička, říká muž uplynulého kola Martin Tajnai.

         O Martinu Tajniovi jsme si mohli hodně přečíst při jeho první úspěchu v naší anketě. Je první v naší historii, kdo vítězství obhájil a opět měl, co říci. Radost z jeho hry přímo čiší a to, že je v Jedovnicích je pro něj bonus. Nikde se mu, tak nedařilo, jak v tomto klubu. Všechno zde zapadá. Atmosféra v týmu, diváci i hra. Zpověď s Martinem Tajnaiem máte zde.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, podruhé jste získal důvěru fanoušků. Jak si jí ceníte?
Zdravím příznivce krajské kopané, zvláště té jedovnické :). Samozřejmě, že si jí cením a lidem co hlasovali děkuji.
V minulém zápase jste doslova zničil Líšeň C. Hráli jste celý zápas v deseti. Popište nám pocity ze zápasu?
Od začátku se to tak nějak začalo na nás sypat. Hned v první minutě jsem měl "tutovku", kterou jsem chladnokrevně spálil, poté můj hloupý faul na soupeřově polovině odstartoval akci, která skončila líšeňskou penaltou a červenou kartou pro Honzika Galitu. Klíčové bylo, že se nám ještě do poločasu podařilo vsítit dvě branky a poločasové skóre tak srovnat. Druhá půle už navazovala na konec té první.
Vsítil jste hattrick, dal jste v zápase někdy více branek?
No, ve velkém fotbale si už ani nepamatuji kdy jsem dal tři a více gólů, vždy jich bylo max. dva. Tento ročník mi to tam začalo konečně padat, už bylo taky na čase.
Oddanost vašich fanoušků je veliká, co byste jim chtěl říci?
Takovou oddanost fanoušků má málokterý klub, dokonce jeden z nich nám radostí dokázal před zápasem přestříhat brankové sítě. Jinak v Jedovnicích je prostě paráda hrát před tolika lidmi, chodí jich sem opravdu hodně a my můžeme říct, že hrajeme opravdu doma, za což děkujeme.
Vaše soupiska na zápasy není nějak početná, čím to? Je velká marodka nebo úzký kádr?
Na to by jste se mohli zeptat našeho kouče, nic neobvyklého, široký kádr máme většinou tak do pátého kola, pak se to postupně nakupí, ovšem vždy máte jistotu, že Pešor (Jakub Pešička) je připraven za každé situace a někdy je to lepší, než mít lavičku plnou. :)
V Jedovnicích jste velice oblíbený. Vzpomenete si na okamžik, na který nezapomenete?
Okamžiků je mnoho, vybrat z nich by bylo složité. Jeden si ale vybavuji: Nezapomenu, když přítelkyně konečně viděla moji trefu, většinou je totiž otočená zády ke hřišti a čelem ke svým kamarádkám... Mají si totiž vždy tolik co říci.
Jako nováčkovi soutěže se vám daří, kde jsou příčiny úspěchu?
Už minule jsem psal, že jsme nováčci a tak můžeme hrát uvolněně. Dodal bych ale, že nám svědčí hrát spíše s týmy, kteří se snaží hrát fotbal a ne překopávanou, což se postupem do krajských soutěží výrazně zlepšilo.
Získá Martin Tajnai potřetí korunku Hráče kola?
Samozřejmě by to potěšilo. Použiji, ale už velmi dobře ohranou větu: Týmové úspěchy jsou přednější, než ty individuální. Ve fotbale by to mělo platit dvojnásob!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.