Hráčem 1. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 12.08.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Spěváček

23%

Velmi vyrovnanou bitvu nabídlo premiérové hlasování fanoušků o hráče úvodního kola plzeňské I. A třídy. Těsnou výhru nakonec urval rokycanský stoper Matěj Spěváček, mimo jiné člen kádru A – týmu, jenž v této sezoně hraje krajský přebor. Spěváček v užším finále překonal o necelé čtyři procentní body záložníka Lišku z Košutky Plzeň a útočníka Butnara ze Žichovic.

Chvály se dočkal 24letý obránce i na internetových stránkách svého týmu, kde byl vyzdvihnut za rovnocenné nahrazení bývalého hráče Rokycan Hlavsy, který odešel do Německa. Dle sekretáře klubu Václava Moulise však pracoval celý tým jako jeden muž a z toho logicky těžila i Rokycanská defenziva, která inkasovala ve víkendovém duelu s Horažďovicemi pouze jedenkrát (více v reportáži na našem webu).

Mladý bek Spěváček si tak připsal například cenný skalp útočného dua z TOP 11 Pfeifer – Butnaru. Z nichž první zmiňovaný se v úvodním kole plzeňské I. A třídy uvedl hattrickem a druhý zase gólovým halfvolejem ze čtyřiceti metrů.

A to vše jen na začátek čerstvě rozjeté soutěže… Hráče, realizační týmy i fanoušky ještě čeká do konce podzimní části soutěže čtrnáct kol. A věřte, že bude o co hrát... Náš portál bude samozřejmě u toho a navíc se už brzy můžete těšit na rozhovor s hráčem první kola – rokycanským Matějem Spěváčkem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Liška 20%
3. Ion Butnaru 20%


0

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.