Hráčem Roční. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 21.06.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Paťha

48%

Stejně jako loni, i letos na první místo dosáhnul brankař a jedna z hlavních opor TJ Tatran Červená Řečice a rovněž i sedmigólový střelec Tomáš Paťha, pro kterého jste hlasovalli ze všech nominovaných nejčastěji. Jak už to bývá zvykem, rozhovor s Tomášem, jehož start v sezóně 2018/2019 se jeví kvůli vážnému zranění dosti nereálně, poskytnu v nejbližších dnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Luboš Novák 22%
3. Martin Pokorný 17%


0

Sezóna 2018/2019 je sice za rohem, jenže ani ta předchozí ještě nedošla definitivnímu završení, tedy alespoň ne na fotbalunas.cz. Tady totiž do konce července běžela anketa o nejlepší hráče jednotlivých soutěží, mezi nimiž nadevše vyniká právě Poutník liga. Tu, stejně jako sezónu předchozí ovládnul brankař TJ Tatran Červená Řečice, Tomáš Paťha, jenž získal skoro polovinu všech zaslaných hlasů, jejichž celkový počet však byl, pro mě překvapivě, dost nízký. Drué místo urval obránce TJ Slovan Kamenice nad Lipou B Luboš Novák a na třetí místo dosáhnul Martin Pokorný, kanonýr ze Žirovnice.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.