Hráčem 25. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 13.05.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matyáš Stuchlík

44%

Hráčem 25. kola se stává teprve sedmnáctiletý Matyáš Stuchlík, který i přes svůj mladý věk hraje v Dražicích druhým rokem v "A" mužstvu. Loni pomohl Dražicům k návratu do KP. V jednom týmu s ním nastupuje také jeho starší bratr Lukáš a na střídačce oba syny podporuje jejich otec, který je současně asistentem trenéra. Matyáš podal skvělý výkon v důležitém utkání proti Nové Včelnici, kde se dost možná hrálo o záchranu v KP a řekl si svou bojovností o nominaci do sestavy kola. Nakonec byl zvolen hráčem kola i před takovými hráči, kteří ve 25. kole vstřelili hattrick nebo i více gólů. Mládí vpřed!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Brůha 21%
3. Martin Toman 10%


0

Na druhém místě v anketě o hráče 25. kola KP se umístil brankář týmu z Hluboké Ondřej Brůha, který v utkání s Třeboní udržel čisté konto a pomohl tak svému týmu k výhře 1:0. Třetí místo v anketě patří hráči z Jindřichova Hradce. Tím hráčem je Martin Toman, jenž rozhodl dvěma brankami utkání proti Čimelicím.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.