Hráčem 19. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 28.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Adam Popelka

49%

Už jenom vyhrát anketu o hráče kola jednou je slušný úspěch, když se to podaří dvakrát, tak už je to výsledek úctyhodný, jenže když se druhého vítězství dočkáte teprve týden po tom prvním, pak už máte na svém kontě úspěch, který jen těžko ještě někdo další překoná, samozřejmě za předpokladu, že budou nadále nominování do sestavy kola hráči, kteří si to svým výkonem zaslouží, jako tomu je doteď. Rozhovor s důrazným levým bekem, který se nezdráhá podpořit i ofenzivní hru vám nabídneme v nejbližších dnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Rohovec 20%
3. Tomáš Obranec 9%


0

Podruhé za sebou se z vítězství v anketě raduje žrirovnický Adam Popelka, který i zároveň využil nižšího počtu zaslaných hlasů pro jeho soupeře a s náskokem 30 % hlasů dosáhl na cenné vítězství. Druhé místo zaujal ofenzivní hráč TJ Sokol Čejov Jiří Rohovec, který se nejvýraznější měrou podílel na konečné remíze 2:2, přestože si Ústrašín během prvního poločasu vypracoval dvougólové vedení. Na třetím místě skončil střelec hattricku z domácího hřiště proti Plačkovu, útočník Tatranu Tomáš Obranec.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.