Hráčem 17. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 17.03.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Rampa

23%

Od trenéra dostal těžký úkol, kterého se zhostil na výbornou a výrazně pomohl svému týmu směrem k defenzivě. Celý zápas dokázal uhlídat Lukáše Třešňáka, který se až na pár výjimek nedostal téměř do hry. I hráč, který nevstřelí v daném kole žádný gól, může anketu o nejlepšího hráče kola vyhrát. Teď se to jen potvrdilo. Rozhovor s Matějem připravujeme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Červeňák 20%
3. Vlastimil Ševr 18%


0

Hon na Příbram. i tak by se dalo nazvat hlasování o hráče sedmnáctého kola. Zcela unikátně obsadili první tři místra právě hráči Spartaku, třetího od prvního dělilo pouhých pět procent hlasů. Nejvíce si Vaši přízeň získal Matěj Rampa, který svůj úkol, ubránit Lukáše Třešňáka - jednoho z nejlpších hráčů celé soutěže, zvládl na výbornou. Druhé místo obsadil aktivní Patri Červeňák, který mohutně podporoval útok a do vápna z jeho kopaček přiletělo mnoho nebezpečných centrů. Stupně vítězů uzavírá Vlastimil Ševr, který sice jako jediný ze zmíněné trojice vstřelil branku a ještě ze stopera, jeho branka byla sice z penalty, ale ukázala se jako vítězná. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.