Hráčem 16. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 11.03.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vladimír Kolmistr

50%

Vladimír Kolmistr je záložníkem Hostouně, který 14 minut před koncem zápasu zachránil svůj tým přesnou střelou a na hřišti Motorletu Praha vyrovnal na 1:1. O osudu utkání poté musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější fotbalisté domácího Motorletu a získali bonusový bod navíc. Hostouň ovšem zásluhou Vladimíra Kolmistra neodjela domů s prázdnou a v úvodu jara dokázala bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Obrtlík 25%
3. Radim Matysík 25%


0

První jarní kolo je minulostí a jedenáct hráčů bylo nominováno v úterý krátce před polednem do Sestavy kola. Naší milou povinností je nyní vyhlásit nejlepšího hráče kola. Hráč kola získal přesně polovinu všech hlasů. Vítězem ankety Hráč kola se stal Vladimír Kolmistr. Blahopřejeme vítězi, ale i hráčům, kteří se umístili na druhém a třetím místě. 

 

Na druhém místě skončil Radim Matysík, který se na hřišti Hrobce prosadil v polovině prvního poločasu dvakrát v rozmezí pouhých sedmi minut a podepsal se výraznou měrou pod vysoké vítězství hostující Ostré 5:0. Žádný jiný hráč nedokázal na úvod jara vstřelit dva góly.

 

V utkání Meteor Praha a Slovan Velvary se proti sobě postavili kapitáni Jakub Frohna a Michal Obrtlík, přičemž první jmenovaný navlékl kapitánskou pásku pouze ke příležitosti setkání se svými bývalími spoluhráči. Šťastnější byl nakonec Michal Obrtlík, který po necelé hodině hry vystřelil Velvarům vítězství a skončil na třetím místě.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.