Hráčem Podzimní. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 13.11.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Rohovec

53%

Stejně jako před rokem, i letos se vítězství v anketě o nejlepšího hráče podzimu dočkal brankař TJ FC Ústrašín David Rohovec. Ten byl po celý podzim nespornou oporou "Žluté ponorky", která se sice neprezentovala žádnými výjimečnými výsledky, přesto se alespoň na svého gólmana mohla vždy spolehnout. A jak už bývá zvykem u vítězů ankety o hráče kola, tak i s nejlepším fotbalistou podzimu v Poutník lize vám přineseme tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radim Měkuta 22%
3. Luboš Krill 9%


0

Hlasování pro nejlepšího hráče podzimní části sezóny 2017/2018 je definitivně ukončeno, nicméně o vítězi vzhledem k vývoji celého hlasování bylo rozhodnuto dlouho dopředu. Tím se stal jeden z hlavních favoritů na celkové vítězství, ústrašínský gólman David Rohovec. Na druhém místě se umístila další silná osobnost svého týmu, konkrétně ofenzivní univerzál TJ Spartak Počátky Radim Měkuta. Třětí místo na poslední chvíli "vyfoukl" nejlepšímu kanonýrovi soutěže Martinovi Pokornému hráč TJ Start Lukavec Luboš Krill, který dlouho zaostával, nakonec ho ale fanoušci dostatečně podpořili na to, aby se do TOP 3 dostal.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.