Hráčem 13. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 29.10.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Rubák

36%

Hráč Náměště, který se blýsknul v zápase sehraném na umělé trávě a především za silného větru, Jan Rubák, byl do sestavy nominován vedoucím mužstva a zdá se, že volba to nebyla vůbec špatná. Jeho fanoušci jej dokázali poslat až na samotné první místo, takže si troufám říci, že musel zahrát opravdu nadprůměrný výkon. A vyplatilo se, protože především díky němu může Honzu těšit titul Hráče kola.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Kunc 21%
3. Roman Durajka 18%


0

V sestavě třináctého kola mělo po dvou svých hráčích např. Jemnicko či Budišov, který si nakonec vedl o poznání lépe, protože po spuštění hlasování měl na svém kontě veškeré hlasy jeho zástupce, Zbyněk Dvořák. Na prvním místě se udržel celý den, dokud mu na paty nezačal šlapat Jakub Kunc z SFK Dukovany. Chvíli se se Zbyňkem přetahoval o první příčku, jenže pak začali úřadovat fanoušci Náměště, jež měla v sestavě zástupce hned tři, a to vítěze minulého kola, Jakuba Herese, dále pak Romana Durajku a Jana Rubáka, který se, především díky vám, může pyšnit titulem Hráče třináctého kola. Na mysli nemusí klesat ani již zmíněný Kuba Kunc, jemuž patří medaile stříbrná a Roman Durajka, který bere pomyslný bronz. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.