Hráčem 13. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 29.10.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Kott

50%

Jan Kott je letos již čtvrtým hráčem Ústrašína, kterému se podařilo sestavu kola ovládnout. Před ním to byli Petr Mazanec, Ondřej Habáň a David Rohovec. Rozhovor s Honzou si v následujících dnech v sekci vyhraněné Poutník lize budete moci znovu přečíst. Nezapomínejte sledovat i facebookový profil "fotbalunas.cz Vysočina", kam přidávám příspěvky především já, jenž se týkají výhradně Poutník ligy, aby vám nově zveřejněné články neunikly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Doležal 37%
3. Ladislav Mládek 5%


0

Na vítězství v sestavě kola dosáhl už podruhé za sebou a za celý podzim celkově již počtvrté zástupce klubu TJ FC Ústrašín. Tentokrát hlasování ovládl s velkým náskokem Jan Kott, pro kterého šlo, stejně jako pro několik dalších hráčů v sestavě kola o vůbec první nominaci do ní. Na druhém místě zakončil poslední podzimní sestavu kola již po několikáté hráč FC Slavoj Žirovnice "B", nyní je jím Ondřej Doležal, který ani svým gólem prohře právě na půdě Ústrašína nezabránil. Třetí místo vybojovali hlasující překvapivě pro hráče TJ Start Lukavec, kterým je Ladislav Mládek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.