Hráčem 11. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 15.10.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



František Mottl

47%

Defenzivně laděný plačkovský patriot František Mottl proměnil svou vůbec první nominaci do sestavy kola ve vítězství. Ten je živoucím důkazem, že k nominaci a následné výhře není potřeba nastřílet každý víkend po dvou gólech, stačí mít v klubu informátora, který na výkony hráčů redaktora upozorní a doporučí ho do sestavy kola a potom už může vyhrát úplně každý. Tohle není Zlatý míč, kde jsou dlouhodobě oceňováni jenom útočníci. V nadcházejících dnech vám jak je již zvykem nabídneme s hráčem kola rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Prokop 36%
3. Zbyněk Dařílek 10%


0

To, že žádný z týmů nemá anketu hráč kola přeplacenou pro nedosažitelný počet hlasujících se letos potvrdilo již několikrát a dalším důkazem je 11. kolo, kdy do party týmů, které v letošní sestavě kola mají svého vítěze přibyl další, a to TJ Sokol Plačkov, díky Františkovi Mottlovi. Ten obstál nejen v posledním utkání proti FC Slavoj Žirovnice "B", kde patřil k nejlepším na hřišti, ale i v dalším souboji, kdy se o ovládnutí ankety přetahoval s čejovským Tomášem Prokopem. Další hlasování tak bylo zpestřeno o souboj dvou rivalů z blízkého okolí. Třetí místo s propastným odstupem obsadil Zbyněk Dařílek z Horní Cerekve.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.