Hráčem 1. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 28.09.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Pavlíček

50%

Tomáš Pavlíček byl jedním z hráčů, který se podílel na drtivé demolici Obrataně 11:0 dvěma vstřelenými góly z pozice obránce, zároveň proti relativně neškodnému soupeři pomohl udržet i čisté konto a o jeho nominaci do sestavy kola tak nemohlo být pochyb. Za ním s velkým odstupem zůstal i nejlepší střelec Počátek Radim Měkuta. Spartak Počátky jsou tedy už čtvrtým týmem letošního ročníku Poutník ligy, který má svého vítěze v anketě hráč kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dominik Švec 41%
3. Jan Pfaur 4%


0

Téměř 1000 hlasů bylo posláno hráčům 1. odloženého kola, které se odehrálo ve čtvrtek 28. září, což je absolutní rekord soutěže, který se bude těžko překonávat. Rovněž byl k vidění i heroický souboj o první místo mezi žirovnickým Dominikem Švecem a počáteckým Tomášem Pavlíčkem. Z dlouho vyrovnaného souboje nakonec vzešel jako vítěž druhý jmenovaný, se kterým vám opět nabídnu rozhovor. Třetí místo s propastným odstupem obsadil kamenický Jan Pfaur, přesto však jeho bodový zisk na bednu v pohodě stačil.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.