Hráčem 2. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 13.08.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Mazanec

44%

Pro Petra Mazance z TJ FC Ústrašín hlasovalo dohromady 43,88 % fanoušků, díky čemuž jasně ovládl hlasování o nejlepšího hráče 1. kola Poutník ligy 2017/2018, těšit se tak můžete  na tradiční rozhovor s ním, který Vám v následujících dnech poskytneme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Prokop 18%
3. Martin Brada 12%


0

V první řadě bych rád poděkoval všem, kteří se zapojili do hlasování. Potěšující okolností je hlavně to, že pouze jeden jediný hráč skončil s 0 % hlasů, což způsobilo, že hlasování bylo po dlouhé době zase o něco vyrovnanější a zajímavější. Ústrašínský patriot Petr Mazanec sice hlasování ovládl s drtivou převahou, přesto až dnes, kdy se hlasování uzavřelo mohl s jistotou říci, že anketu "Hráč kola" vyhraje. Na druhém místě se značným odstupem skončila nová posila Čejova, Tomáš Prokop, jehož výkon byl tím hnacím motorem, který TJ Sokol Čejov potřeboval, aby do soutěže proti těžkému soupeři z Pacova vstoupil vítězně. Třetí se pak umístil Martin Brada, teprve 18 letý záložník SK Horní Cerekev, jehož 2 góly těsně před koncem prvního poločasu daly Horní Cerekvi jistotu, že šlágr kola s TJ Spartak Počátky vyhrají.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.