Hráčem 26. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 18.06.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Vašák

52%

Maldičký záložník Trpíst je zápas od zápasu lepší. Mezi muži se letos teprve začal pořádně otrkávat, ale určitě nezklamal. V základní sestavě si našel své důležité místo a během sezóny se propracoval na jednu z důležitých součástí týmu. Zpadl skvěle a našel si přesně své místo. Je rychlý a hbitý, šikovný na balónu. Po lajně prochází jako nůž máslem a není líný ani směrem nazpět. Zápas od zápasu na něm navíc jde skvěle vidět, jak si více věří a jeho kvalita roste. To potvrdil v posledním utkání sezóny, kdy podal parádní výkon, celou dobu vyčníval a nakonec přidal i dvě branky. Skvělé rozloučení s ročníkem. Zdá se, že Trpísty v něm našli sovu budoucnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Igor Balash 34%
3. Vasil Danko 6%


0

O posledním vítězi Vašeho hlasování je definitivně rozhonuto. Sezóna je definitivně za námi a nám už zbývá ji klasicky uzavřít jen tímto vyhlášením a následně pátečním rozhovorem s hráčem posledního kola. Jak jsme již avizovali, plánujeme určitě ještě i zkompletování sestavy kola, a le na to je zatím brzy, takže se prozatím posledních pravidelných článků nezapomeňte nabažit. Teď už ale přejďeme k tomu vyhlášení. Poslední letošní bronz zanejlepší výkon nějakého kola si na krk zavěsí Vasil Danko (TJ Lesná). Stříbro získal celkem překvapivě největší favorit Igor Balash (Zetor Tisová) a poslední letošní zlato získal talentovaný mladičký záložník Radek Vašák (Sokol Trpsíty). Nejen těmto, ale i všem ostatním letošním vítězům ještě jednou srdečně gratulujeme. Díky Vám byl ročník zase o něco záživnější.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.