Hráčem 25. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 11.06.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Peter Kotlár

61%

Kladruby o víkendu zvládli důležitý zápas proti oslabenému Boru absolutně fantasticky. Nic nevypustily a celou dobu šly jako jeden tým suvrénně za vítězstvím. Fantastickým výkonem s blýskl Peter Kotlár, který výborně bránil a vešekeré borské náznaky šancí utínal už v zárodku. Sám navíc pečlivě podporoval také ofenzivu a na jeho střelecké konto dokonce přibyl jeden zásah. Hlasování Peter ovládl stejně suverénně, jako jeho tým celý zápas proti Sokolu Bor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Roučka 22%
3. Jan Zábranský 17%


0

Všechno už se zchluje k úplnému vyvrcholení celé sezóny. Polsendí kolo, které přinese celkové vyústění celého ročníku, se již nezadržitelně blíží a nikdo asi na nic jiného už nemyslí. Nicméně, my nebudeme náš program ani tentokrtá měnit a budeme stejně, jako vždy, dodržovat náš rozvrh. Tudíž nás ještě čekají tipy experta a zíroveň také rozhovor s hráčem kola. Nejdříve si ale pjďme společně celkové výsledky sestavy kola také vyhlásit. Tak jdeme na to. Třetí místo připadlo Jan Zábranský (Sokol Konstantinovy Lázně). Druhou příčku získal Václav Roučka (Sokol Trpísty), jehož o titul hráče kola obral celkem jasně Peter Kotlár (TJ Kladruby).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.