Hráčem 24. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 04.06.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Burda

34%

Přimda se o víkendu s out-siderem ze Sedliště dost trápila a trvalo jí velmi dlouho, než dokázala odskočit. Dokonce jí musela několikrát pomoci v horkých chvílích i branková konstrukce. Sedliště zkrátka bylo dost nebezpečné a obrana favorita měla plné ruce práce. Nakonec to ale zvládla a vyhrála. Defenzivní činnost řídil obránce Budra, který podal fantastický výkon a z velké části hlavně díky němu dokázala Přimda vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Karmazin 31%
3. Dalibor Marek 12%


0

Je středa už dávno po poledni a my jsme si ještě nepředstavili vítěze. Tak to pojďme honem rychle napravit. Jen pro pořádek, jedná se o stupně vítězů hráčské ankety o hvězdu kola, konkrétně kola čtyřiadvacátého. Tak pojďme na to. Začneme jako vždy od třetí příčky. Bronz putuje do Studánky na krk Dalibora Marka (Dynamo Studánka). Stříbro získal celekm překvapivě Daniel Karmazin (Čechie Halže) a zlato si podle očekávání odnese bek Tomáš Burda (Tatran Přimda). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.